Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinio Palangos SPA malonumus pamėgo ne tik kurorto lankytojai, bet ir žinomi veidai

Maždaug prieš ketverius metus duris Palangoje atvėręs butikinis SPA centras „CUTi CUTi“ tuomet buvo skirtas pajūryje esančių gyvenamųjų ir poilsio namų „Malūno vilos“ naujakuriams, tačiau šiandien į grožio ir malonumų sūkurį vedančias duris varsto vis daugiau ne tik miesto gyventojų, bet ir kurorto svečių. SPA tapo tikru traukos centru, į kurį pakliūti buriasi eilės norinčių.
SPA centras „CUTi CUTi“
SPA centras „CUTi CUTi“ / „CUTi CUTi“ nuotr.

„SPA atsiradimo istorija – nestandartinė. Kai kūrėme „Malūno vilų“ koncepciją, nuo pat pirmos akimirkos turėjome tikslą savo gyventojams suteikti visokeriopą gerovę: siekėme jiems suteikti ne tik komfortišką, ekonomišką gyvenimą kokybiškai, jaukiai ir stilingai įrengtuose butuose, bet norėjome, kad jie gautų pilną atostogų malonumų kompleksą. Taip gimė mintis įkurti SPA“, – sakė projekto vystytojas, įmonės „Kauno būstai“ direktorius Povilas Loda.

„Malūno vilų“ gyventojų kieme įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, pirtis, pavėsinės, kepsninės, lauko baseinas, šalia veikia ir grožio salonas, vandens malonumų ir masažų oazė.

„CUTi CUTi“ nuotr./SPA centras „CUTi CUTi“
„CUTi CUTi“ nuotr./SPA centras „CUTi CUTi“

Net ir pats „CUTi CUTi“ pavadinimas – aliuzija į kutenimą, masažą, o angliškai „cut“ simboliškai atspindi kirpyklos teikiamas paslaugas.

Šiandien „CUTi CUTi“ savo klientams siūlo platų paslaugų asortimentą – grožio ir SPA centre veikia kirpykla, čia galima pasidaryti nepriekaištingą manikiūrą ir pedikiūrą, susitvarkyti antakius, blakstienas, atlikti įvairius veido ir kūno ritualus.

Klasikinis, atpalaiduojantis ar tradicinis indiškas, japoniškas kobido masažas, kūno šveitimas ir įvyniojimai, garinė pirtis, kubilas ar romantiškas laikas dviese sūkurinėje vonioje – ką bepasirinktumėte, patyrę ir profesionalūs specialistai leis pamiršti rūpesčius ir pasirūpins, kad apsilankymas čia suteiktų ne tik daugiau grožio, bet ir sveikatos, geros savijautos.

Nei prieš, nei po procedūrų skubėti nereikės – atsipalaiduoti padės rožių žiedlapių pilna kojų vonelė, o jaukioje SPA zonoje kiekvieno laukia relaksuojančios muzikos ir kvapų terapija, pajusti vidinę harmoniją ir atgauti jėgas padės ir raminančios arbatos puodelis su indeliu saldžių braškių.

„Siekiame kokybės, todėl SPA orientuotas į kiekvieną lankytoją individualiai. Čia niekada nebus didelių grūsčių, triukšmo, tai laikas, skirtas sau, todėl iki menkiausių smulkmenų apgalvojome viską, kad čia būtų privatu, jauku, ramu ir tiesiog gera“, – sakė P.Loda.

„CUTi CUTi“ nuotr./SPA centras „CUTi CUTi“
„CUTi CUTi“ nuotr./SPA centras „CUTi CUTi“
 „CUTi CUTi“ nuotr./Remigijus ir Rovena Žiogai
„CUTi CUTi“ nuotr./Remigijus ir Rovena Žiogai

Jo teigimu, vienas svarbiausių SPA tikslų – kad kiekvienas klientas čia pasijustų svarbus. Dėl šios priežasties norintys apsilankyti čia registruojami iš anksto, sutartu laiku – SPA gali pasidžiaugti dideliu užimtumu.

„Šiame SPA masažas nėra tik masažas, kiekvienas apsilankymas – ypatingas. Mums svarbu ir kaip klientas leidžia laiką laukdamas procedūros, ir kaip jaučiasi procedūros metu ar po jos, skirdamas keletą minučių atsipalaidavimui“, – kalbėjo P.Loda.

 „CUTi CUTi“ nuotr./Daina Bosas
„CUTi CUTi“ nuotr./Daina Bosas

Nenuostabu, kad SPA centrą pamėgo ne tik „Malūno vilų“ naujakuriai ir visos Palangos gyventojai, čia vis dažniau apsilanko atostogų iš kitų miestų atvykę svečiai, o ir žinomi veidai. Tarp ištikimų „CUTi CUTi“ gerbėjų – Saugirdas Vaitulionis, Ingrida Martinkėnaitė, Daina Bosas, Remigijus ir Rovena Žiogai bei kiti puikiai žinomi šalies žmonės.

„Esu didelė SPA ir masažų gerbėja, tad tikrai skiriu, kur paslaugos kokybiškos, kur ne. „CUTi CUTi“ komanda – tikri profesionalai, kiekvieną klientą pasitinkantys ir palydintys su šypsena. Esu pamėgusi daugybę jų siūlomų procedūrų, man labai patinka jų jauki aplinka. Šią vasarą ketinu nemažai laiko leisti pajūryje, tad džiugu, kad ir tokiame mažame mieste kaip Palanga galima rasti tokios aukštos kokybės SPA bei grožio procedūrų“ , – pasakoja I.Martinkėnaitė.

 „CUTi CUTi“ nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
„CUTi CUTi“ nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Ir nors šiuo metu Palangoje „CUTi CUTi“ turi du salonus, augant populiarumui greitu metu bus atidarytas ir trečias, kuriame apsilankiusiųjų, be ir taip plataus paslaugų spektro, laukia ir maloni naujiena – turkiško hamamo procedūros. Planuose – ir SPA centro plėtra į kitus šalies miestus.

„SPA sėkmės paslaptis – procedūrų įvairovė, kokybės ir kainos santykis bei emocijos apsilankius. Visa tai lemia pasisekimą ir ambicijas nesustoti“, – komentavo P.Loda.

VIDEO: Palangos SPA centras „CUTi CUTi“ – mėgstamas ne tik vietinių ir poilsiautojų, bet ir žinomų žmonių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius