Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas: daugiau – jokio pilvuko!

Justinas (33 m.) prieš metus svėrė 106 kilogramus. 183 cm ūgio vyras nesijautė gerai. Labiausiai jį erzino pūpsantis pilvukas ir energijos trūkumas. Nusprendęs, kad atėjo metas keistis, jis nutarė išbandyti „Nutriless“ VLCD (ypač mažo kaloringumo dietos) lieknėjimo metodą.
Justinas
Justinas / Projekto partnerio nuotr.
Temos: 1 Lieknėjimas

Justinas atsisakė įprasto maisto ir tris savaites, penkis kartus per dieną, valgė tik ypač mažo kaloringumo pakaitinį maistą – „Nutriless“ kokteilius bei kreminę vištienos sriubą. Taip pat, laikydamasis rekomendacijų, vyras gėrė daug vandens (ne mažiau kaip 2 litrus per dieną).

Rezultatas pranoko lūkesčius. Lygiai po 21 dienos Justino svarstyklės rodė 88 kilogramus.

„Jaučiausi, kaip atsikratęs bulvių maišo, bet žinojau, kad čia dar ne pabaiga. Mano tikslas buvo sverti 78 kilogramus. Žinojau, kad ilgiausiai „Nutriless“ VLCD metodo rekomenduojama laikytis 3 savaites, po to patariama daryti pertrauką. Aš taip ir padariau“, – pasakojo Justinas.

Atsikratęs viršsvorio vyras ir toliau vartojo „Nutriless“ produktus svoriui palaikyti ir kontroliuoti. Jis valgydavo įprastą sveiką maistą, tačiau į savo racioną kartą ar du per dieną įtraukdavo ir „Nutriless“ produktus.

„Juos vartoti labai patogu, ypač, kai neturiu laiko gaminti, skubu arba po sporto. Užtenka susiplakti kokteilį, išgerti ir nebesijaučiu alkanas. Man patinka ir „Nutriless“ batonėliai bei sulčių-jogurto gėrimai. Juos valgydamas gaunu apie 200 kalorijų“, – patirtimi dalinasi vyras

Pusmetį Justino svoris buvo stabilus, o po naujųjų metų sutiktuvių jis nutarė imtis veiksmų ir siekti savo svajonių svorio. Atkaklus vyras ir vėl tris savaites vartojo tik pakaitinį maistą – „Nutriless“ VLCD produktus.

Pirmąją iššūkio dieną jo svarstyklės rodė 88 kilogramus, o po 21 dienos Justinas svėrė 78,5 kilogramus. Vyras tikina, kad sunkiausios buvo pirmosios trys dienos, o paskui laikas praėjo akimirksniu. Dabar jo tikslas – sustiprinti kūno raumenis. Per tris savaites Justino liemens apimtis sumažėjo nuo 93 iki 84 cm, taigi, jis norėtų išryškinti pilvo presą.

Projekto partnerio nuotr./Justinas
Projekto partnerio nuotr./Justinas

Įkvėpta vyro sėkmės „Nutriless“ lieknėjimo metodu susidomėjo ir Justino žmona. Gal sulauksime dar vienos sėkmės istorijos?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius