Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ką prancūzės dėvi vasarą? 8 drabužiai ir aksesuarai, kuriais jos pasikliauja

Prancūzių stilius visada buvo tas, kuris domino daugelį moterų. O paslaptis greičiausiai ta, kad visa esmė slypi paprastume – tiek kalbant apie spalvų, audinių, tiek apie pačių drabužių ar aksesuarų pasirinkimą. Taigi, iš kokių detalių vasarą prancūzės kuriasi savo stilių?
Gatvės stilius
Gatvės stilius / 123RF.com nuotr.

Tyrinėjant prancūzių moterų stilių galima išskirti kelis esminius niuansus, į kuriuos verta atkreipti dėmesį: neutrali spalvų paletė, klasikiniai atspalviai – tokie kaip tamsiai mėlyna, balta, raudona, žemės tonai. Vargiai rasime prancūzę, dėvinčią ryškias – neonines – spalvas, rašo whowhatwear.co.uk.

Dar vienas svarbus patarimas – dėvint raštus, geriau rinktis tokius, kurie nepraranda sezoniškumo. Kad jūsų apranga neatrodytų pasenusi, galite rinktis tokius raštus kaip taškeliai ar gėlės, taip pat languotą audinį, kurie visada bus madingi.

Na, o dabar kviečiame peržiūrėti, kokius drabužius ir aksesuarus vasarą renkasi prancūzės?

Katės akių formos akiniai nuo saulės

Katės akių formos akiniai nuo saulės – lengvas būdas sukurti vintažinį įvaizdį. Derinkite baltus retro stiliaus saulės akinius su laikui nepavaldžia palaidine ar suknele, ar netgi įprastais marškinėliais.

Gėlių ar kitais raštais marginta suknelė

Suknelė, marginta gėlėmis ir turinti retro stiliaus prieskonio neabejotinai atspindi prancūzišką vasarišką įvaizdį.

Balta palaidinė

Vasara neįsivaizduojama be baltos spalvos. O Paryžiuje populiarūs klasikiniai drabužiai pūstesnėmis rankovėmis, angliškas siuvinėjimas ir patrumpinti ilgiai.

Maudymosi kostiumėlis

Prancūziškas moteriškas vientisas maudymosi kostiumėlis yra kuklus, tačiau jis turi būti kai kas daugiau nei vidutinis sportinio silueto drabužis. Pagalvokite apie mielus raštus, mažas iškirptes arba iškirptas detales.

Tiesaus kirpimo džinsai

Tai universalus derinys: džinsai tiesiomis klešnėmis ir balti marškinėliai. Beje, nėra geresnio partnerio už džinsus ir jau minėtoms baltoms palaidinėms.

Espadrilės

Prancūzijoje avėkite espadriles. Galbūt tai ispaniška avalynė, bet prancūzės ją iš visos širdies įtraukė į savo klasikinį vasaros repertuarą. Jos tinka su viskuo – nuo džinsų iki suknelių ir yra velniškai patogios.

Pintas krepšys

Pintas krepšys – ne trumpalaikė tendencija, o pagrindinė bet kurio padoraus prancūziško vasaros garderobo dalis. Ypač mėgstamos yra neutralios rafijos spalvos, o tai reiškia, kad jis tiks prie įvairiausių drabužių.

Trumpas sijonas

Prancūzės visada puikiai dėvi trumpus drabužius. Tikriausiai todėl, kad jos visada renkasi plokščiapadžius arba žemakulnius batelius ir susikuria elegantišką įvaizdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius