Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip rengtis rudenį? Pagrindinės mados tendencijos ir idėjos iš užsienio stilingiausiųjų

Niekam ne paslaptis, kad orams atšalus ir aplankius niūriai nuotaikai griebiame pirmąjį po ranka pasitaikiusį šiltą, bet jau pabodusį megztinį ir senus džinsus arba spraudžiamės į nuobodžius juodus drabužius. Nors lauko temperatūra ir nedžiugina, o idėjų, kaip apsirengti, pritrūksta kone kiekvieną rudens rytą, susivienodinti su pilka miesto mase tikrai nepatariame. Verčiau įtraukite į savo garderobą ryškesnių spalvų, madingų siluetų arba drąsesnių aksesuarų, kurie akimirksniu jūsų įvaizdį pavers išskirtiniu.
Rudens stilius
Rudens stilius / Vida Press nuotr.

Tad, kaip rengtis rudenį norint išsiskirti ir visada atrodyti stilingai?

Šios stilingos užsienio moterys tikrai žino, kas šiuo metu yra „ant bangos“ ir kaip tai pritaikyti šiuolaikinei visur skubančiai miesto moteriai.

Odiniai drabužiai šio sezono must have! Nuo kelnių ar Bermudų šortų iki suknelių ar net paltų. Drąsiai dėvėkite odą nuo galvos iki kojų, pavyzdžiui, užsivilkite juodus plačius šortus, laisvesnius odinius marškinius ir apsiaukite ilgus kaubojiško stiliaus batus, pasiimkite rankinę ir jūsų derinys taps lyg ką tik nulipus nuo podiumo.

O tam, kad odiniai drabužiai neatrodytų pernelyg grubiai, dėvėkite ypač madingus, tačiau jau klasika tapusius ilgus paltus. Juk nieko nėra stilingiau kaip ilgas plevėsuojantis paltas šaltuoju sezonu!

Grubaus, tarsi pankiško stiliaus avalynė šį sezoną itin dominuoja. Pasaulio stilingiausios juos derina prie laisvesnių džinsų ar kelnių, platesnių pečių ar vintažinio stiliaus švarkų ir madingų susagstomų megztinių, taip sukurdamos šiek tiek vyrišką ir grubų, tačiau modernų derinį.

Kalbant apie avalynę, nuodėmė nepaminėti suvarstomo modelio aulinukų. Kurdamos savo kasdienį įvaizdį avėkite juos prie platesnių mamos stiliaus džinsų, o visam deriniui užbaigti pasirinkite šiuo metu itin madingus vintažinio stiliaus švarkus, paltus ar kailinius.

Paprastam ir niekuo neišsiskiriančiam džinsų ir megztinio deriniui išskirtinumo ir stilingo prieskonio suteikite rudos ar kitokios (ne juodos) spalvos avalyne ir odiniu ar iš tolo švytinčiu lateksiniu paltu!

Nepamirškite, kad tokiems paprastiems ir kasdieniams drabužių deriniams išsiskirti iš minios visada padeda šviesios spalvos ir įvairūs aksesuarai, tad prisiminkite jų ypatingą galią!

Kokia žiema be storos pūkinės striukės, kurią galite priderinti jau dabar? Nors savo išvaizda ji yra sportiško stiliaus, drąsiai dėvėkite ją prie klasikinių ir elegantiškų derinių, net ir prie ilgaaulių aukštakulnių.

Ilgaauliai aukštakulniai jau tapo klasika, tačiau šį sezoną jie sugrįžo su trenksmu ir yra derinami prie įvairaus stiliaus drabužių. Derinkite juos prie midi sijonų ir laisvesnio stiliaus megztinių ar švarkų.

Ir kaip ruduo be šiltų rudos atspalvių?

Nepamirškite ir pilkos atspalvių! Nors ši spalva laikoma nuobodžia ir niūria, šį sezoną yra ypač dominuojanti. Tad, jei norite išsiskirti, dėvėkite ją nuo galvos iki kojų – pasirinkite įdomius kirpimus ir miksuokite skirtingas tekstūras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius