Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kokias natūralias priemones savo grožiui puoselėti naudoja supermodeliai: 13 patarimų

Vartydamos mados žurnalus, žiūrėdamos kolekcijų pristatymus žavimės, kaip atrodo supermodeliai, kokia glotni jų oda, tarsi nulietas veidas, žvilgantys plaukai. Tačiau tos moterys yra lygiai tokios pat, kaip ir kiekviena mūsų, ir jų bėdos niekuo nesiskiria. Joms irgi išauga spuogas, sausėja oda, slenka plaukai. Jų grožis – ne tik prabangi kosmetika, bet ir kasdienis dėmesys sau, savo odai ir plaukams.
Gigi Hadid, Karolina Kurková, Gisele Bündchen ir Miranda Kerr
Gigi Hadid, Karolina Kurková, Gisele Bündchen ir Miranda Kerr / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Taigi šį kartą – apie tai, kokias natūralias priemones savo grožiui puoselėti naudoja supermodeliai.

Gigi Hadid

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gigi Hadid
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Gigi Hadid
  • „Mama mane išmokė ant iškilusių spuogų tepti dantų pastos, kad per naktį ši juos išdžiovintų. Taigi, kai iššoka spuogas, nenaudoju jokių prabangių priemonių, tiesiog užtepu ant jo dantų pastos prieš eidama miegoti“, – brightside.me cituoja Gigi Hadid.
  • „Mano patarimas moterims – valgyti „švarų“ maistą, sportuoti, kad išliktumėte sveikos, ir kartais leisti sau sukirsti mėsainį, kad išliktumėte sveiko proto“, – patarimais dalijosi G.Hadid.

Gisele Bündchen

„Scanpix“ nuotr./Gisele Bundchen
„Scanpix“ nuotr./Gisele Bundchen
  • Mėgstamiausias Gisele Bündchen kosmetikos produktas yra šaltai spaustas alyvuogių aliejus. Supermodelis aliejų maišo su rupia jūros druska ir pasigamintą natūralų šveitiklį naudoja kūnui. Rezultatas – švelni ir lygi oda, be to, šis šveitiklis padeda iš organizmo pašalinti toksinus ir mažina celiulitą.

Karolina Kurková

AFP/„Scanpix“ nuotr./Karolina Kurkova
AFP/„Scanpix“ nuotr./Karolina Kurkova
  • Makiažui valyti Karolina Kurková naudoja kokosų aliejų. Jis lengvai pašalina ir vandeniui atsparias makiažo priemones. Kokosų aliejus nesausina odos, jame gausu amino rūgščių ir nuo uždegimų saugančių komponentų.
  • Viename interviu Karolina atskleidė, kad jos oda gana riebi, tad veidui ji naudoja paprastas citrinų sultis, kad oda taptų tobulai lygi. Šviežias citrinų sultis ji sumaišo su švariu vandeniu, santykiu 1:1, ir šiuo mišiniu tepa veido odą.

Miranda Kerr

„Scanpix“ nuotr./Miranda Kerr
„Scanpix“ nuotr./Miranda Kerr
  • Miranda Kerr atskleidė, kad kūno masažavimas sausu šepečiu yra jos grožio rutinos dalis. Tam ji naudoją šepetį, turintį natūralius šerelius. Ji patarė procedūrą pradėti nuo pėdų ir kilti aukštyn – krūtinės link, paskui šveisti rankas – nuo delnų pečių link. Ši procedūra padeda atsikratyti negyvų odos ląstelių, pagerina kraujo ir limfos cirkuliaciją, užkerta kelią celiulitui atsirasti, švelnina odą.
  • Raudonmedžių aliejus yra viena svarbiausių kūno priežiūros priemonių modelių kosmetikos krepšelyje. Šiame aliejuje daug vitaminų ir antioksidantų, jis padeda atitolinti odos senėjimo procesus. Miranda jį naudoja kiekvieną vakarą eidama miegoti. Aliejus drėkina, minkština odą, suteikia jai natūralaus spindesio. Po kolekcijų pristatymų ar fotosesijų Miranda šį aliejų naudoja kaip makiažo priemonių valiklį.

Adriana Lima

AFP/„Scanpix“ nuotr./Adriana Lima
AFP/„Scanpix“ nuotr./Adriana Lima
  • Adriana Lima, kaip ir daugelis kitų moterų, susiduria su įvairiomis odos problemomis, bėrimais. Ji atrado būdą, kas geriausiai padeda kovoti su nepageidaujamais svečiais ant odos – spuogais. Tai – arbatmedžių aliejus. Užlašinusi jo ant vatos diskelio švelniai patepa reikiamas vietas dukart per dieną.

Irina Shayk

„Scanpix“ nuotr./Irina Shayk
„Scanpix“ nuotr./Irina Shayk
  • Rusų supermodelis Irina Shayk švarius ir kiek pradžiuvusius plaukus ištepa kondicionieriumi ir susuka juos į foliją, kol paplūdimyje mėgaujasi saulės voniomis. Saulė kaitina folijoje susuktus plaukus, todėl kondicionierius gerai į juos įsigeria. Podiumo žvaigždė sako, kad ši procedūra stiprina jos trapius ir pažeistus plaukus.
  • Veido priežiūrai ji naudoja kokosų aliejų. Jis šviesina odą, puikiai ją drėkina ir saugo nuo infekcijų.
  • Kiekvieną rytą supermodelis lenda po šaltu dušu, veidą gaiva ledo kubeliais ir darosi agurkų kaukes. „Šį triuką išmokau iš savo mamos – ji neturėjo pinigų brangiems kremams, todėl naudojo namines priemones“, – sakė I.Shayk.

Naomi Campbell

Vida Press nuotr./Naomi Campbell
Vida Press nuotr./Naomi Campbell
  • Vienas garsiausių vardų mados pasaulyje – supermodelis Naomi Campbell – seniai atrado, kad vienas dalykas, kurį turite savo virtuvėje, puikiai tarnauja kaip priešnuodis celiulitui – kava. Net jei jūsų ši problema nekankina, profilaktiškai galite naudoti kavos tirščius kaip šveitiklį. Po procedūros oda būna švelni lyg kūdikio, o dėl pupelėse esančio kofeino oda tampa elastingesnė ir atrodo nepriekaištingai.

Heidi Klum

„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum
„Scanpix“ nuotr./Heidi Klum
  • Heidi Klum patarimas visoms merginoms ir moterims, kurios mėgsta apnuoginti savo kojas: sumaišykite kūno kremą ir atspalvį suteikiantį kremą (bronzantą) lygiomis dalimis. Pašalinkite nuo odos negyvas ląsteles, naudodamos šveitiklį ar kūno šepetį, o tada ištepkite juos pasigamintu kremų mišiniu. Jis padės išlyginti odos spalvą, paslėps trūkumus ir suteiks gražų kontūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius