Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madinga detalė – nuotakos vis dažniau renkasi vestuvinę suknelę su kišenėmis

Vestuvinių suknelių madoje – naujienos. Dizaineriai pastebi vis didesnį susidomėjimą vestuvinėmis suknelėmis su kišenėmis, skelbia portalas independent.co.uk.
Modeliai
Modeliai / „Scanpix“ nuotr.

Vestuvių planuoklio internete įkūrėjas Hamishas Shephardas portalui teigė, kad „šįmet vestuvinės suknelės su kišenėmis pasieks ypatingą populiarumą ir, be abejonės, tai bus madinga ateinančius kelis metus“.

„Nuo geriausiai vertinamų vestuvinių suknelių dizainerių iki paprastų vestuvinių drabužių linijų matome tendenciją, kad dominuoja kišenės. Tai – stilinga ir praktiška detalė“, – kalbėjo jis.

H.Shephardo teigimu, puiku kišenėje turėti mobilųjį telefoną, kurį galima išsitraukti, norint pasidaryti asmenukę bešokant pirmąjį sutuoktinių šokį.

Weddingplanner.co.uk įkūrėjas Robinas Weilas pritarė, kad ši kišenių mada vis populiarėja, mat nuotakos renkasi praktiškumą ir komfortą.

„Pastebėjome, kad ši mada išryškėjo per kelis pastaruosius sezonus“, – teigė jis.

„Manau, kad tokios suknelės gana praktiškos ir panašu, kad šis sprendimas daugeliui nuotakų patinka. Vis dėlto kišenėje dažniau atsiduria nosinaitės, o ne telefonas“, – kalbėjo R.Weilas.

Bet gali būti, kad nuotaka tiesiog nori suknelės su kišenėmis – kad turėtų, kur dėti rankas. Tiesa, ne visiems tai gali pasirodyti gero takto ženklas – susikišusią rankas į kišenes nuotaką kai kas gali palaikyti tiesiog neišauklėta.

Vis dėlto Maria Yiannikaris, „Mirror Mirror Couture“ bendrasavininkė, mano, kad dabar tai jau nebūtų tokia problema. Ji pati yra sukūrusi ne vieną vestuvinę suknelę su kišenėmis savo klientėms.

„Visuomenė pasikeitė ir viskas pasikeitė“, – teigė ji.

Pardavimų vadybininkė vienoje Londono vestuvinių suknelių parduotuvėje teigė, kad taip pat pastebėjo nuotakų didėjantį norą įsigyti vestuvinę suknelę su kišenėmis.

„Klientės ypač susižavi, matuodamosis vestuvines sukneles su kišenėmis“, – Christine Sancha teigė „The Times“.

Pasak jos, tokio modelio suknelės verčia jas jaustis patogiai.

Kai kalbame apie stilių, atrodo, kad patogumas ima viršų net ir vestuvių dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius