Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Madonnos dukra Lourdes Leon – vienas ryškiausių naujausios „Versace“ kolekcijos modelių

Milano mados savaitės svečių, atėjusių į „Versace“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos pristatymą, žvilgsnius prikaustė ant podiumo pasirodžiusi popkaralienės Madonnos dukra Lourdes Leon. 24-erių mergina vilkėjo sidabrinio atspalvio midi ilgio aptemptą suknelę gilia iškirpte ir su iškirpimais šonuose, rašo Hollywoodlife.com.
Lourdes Leon „Versace“ kolekcijos pristatyme
Lourdes Leon „Versace“ kolekcijos pristatyme / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Ant podiumo Lourdes atrodė pasitikinti savimi, neoninis makiažas švietė iš tolo – jį išryškino dešimto dešimtmečio stiliaus įkvėpta šukuosena, kuomet ištiesinti plaukai buvo šukuojami atgal.

Dukters Lourdes Madonna susilaukė su fitneso ekspertu ir aktoriumi Carlosu Leonu. Lourdes ant mados podiumo debiutavo 2018-aisiais kuomet Niujorko mados savaitės metu pristatė „Gypsy Sport“ 2019 metų pavasario kolekciją.

ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./ „Versace“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis. Lourdes Leon
ZUMAPRESS / Scanpix nuotr./ „Versace“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis. Lourdes Leon

Taip pat įsimintinas ir L.Leon pasirodymas ant rugsėjo mėnesio „Vogue“ žurnalo viršelio (irgi sidabrine suknele, tik jau trumpa) drauge su modeliais Bella Hadid, Precious Lee, Kaia Gerber, Anok Yai, Ariel Nicholson, Sherry Shi ir Yumi Nu.

Ne mažesnį šurmulį sukėlė ir dainininkės Dua Lipos debiutas ant podiumo. Ji įrodė, jog pelnytai yra „It Girl“ sąraše drauge su Gigi Hadid, Naomi Campbell, Emily Ratajkowski ir jau minėta L.Leon.

Vaizdo įraše žemiau pamatysite, kaip Dua Lipa atidaro „Versace“ kolekcijos pristatymo šou, apsirengusi juodu švarku ir sijonu, papuoštu „Versace“ mados namų legendiniu simboliu – žiogeliu. Ir ne vienu!

Beje, Dua Lipa pasirodo ir šou pabaigoje – drauge su dizainere Donatella Versace, išėjusia padėkoti susirinkusiems žiūrovams.

Naujausios „Versace“ kolekcijos modeliai – spalvingi, stilingi, su mados namų logotipais ir išskirtinėmis detalėmis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius