Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mados infekcija“: 15min portale – išskirtinė transliacija

Naujojoj Vilnioj rūksta dūmai: karščiausių kultūrinių įvykių centre, „Dūmų fabrike“, sujudimas – spalio 16, 17 dienomis ištikimiausi fashionistos pirmą kartą gyvenime į festivalį „Mados infekcija“ važiuos tiesioginiu traukinio reisu! O tie, kurie į stotį nespės, galės stebėti išskirtinę 15min transliaciją.
„Mados infekcija“
„Mados infekcija“ / Partnerių nuotr.

Šiemet festivalio planai dar ambicingesni – nauja data + nauja vieta! Į industrinę buvusio dalgių fabriko teritoriją pirmyn ir atgal žiūrovai keliaus užsakomuoju reisu – pristatymas nuo durų iki durų, o nepatekusiems į traukinį organizatoriai žada siuntinį į namus – išskirtinę 15min renginio transliaciją.

Virusų saugotis būtina, bet „Mados infekcijos“ bacilai pasiduoti verta! Madingiausias Vilniaus festivalis balsuoja už gyvenimą – improvizacijų netrūks, bet kokybiškos mados dozė garantuota. Ant podiumo žiūrovai išvys gerai žinomus lietuviškos mados vardus: Mortą Nakaitę, Dianą Paukštytę, Akvilę Jančauskaitę, Sandrą Straukaitę ir Liną Gudanavičiūtę. Netrūks šviežio kraujo – savo energija ir užsispyrimu papirks du pernai metų jaunųjų talentų konkurso „Injekcija“ nugalėtojai, Lina Misėkaitė, specialiai iš Londono grįžęs Saimonas Tartenis, ir Norvegijoje studijuojanti Vaida Voraitė.

Spalvinė bomba pilkų cepelinų šalyje užtaisyta: po ilgos pertraukos sugrįžta estė Kristel Kuslapuu, 2011 m. lietuvių širdis užkariavusi spalvingais ir monumentaliais mezginiais. Ne mažiau įsimintina praėjusių metų jaunoji favoritė – Laima Jurča, publiką papirkusi ryškiais printais margintais modeliais. Pamaloninti bus ir tie, kam aktuali vyriškos mados linija: naujausias kolekcijas pristatys praėjusių metų vienas iš konkurso „Injekcija“ nugalėtojų Tommazo iš Kipro ir Dastish Fantastish iš Ukrainos.

Transliacijoms iš įvykio vietos fashionistos prie ekranų renkasi spalio 16 ir 17 dienomis nuo 19 val. Dviejų dalių renginys su pertrauka ir intensyvus tempas žiovauti neleis:

Spalio 16 d. penktadienis

Akvilė Jančauskaitė & Max Play. // MULTI CULTI

Dastish Fantastish | Ukraina // DICTATOR

Diana Paukštytė // BLACK DRAMA

Lina Gudanavičiūtė // ½ OLD

Tommazo | Kipras / Injekcija // REBORN III

Kristel Kuslapuu | Estija // POST PLASTIC

Spalio 17 d. šeštadienis

Morta Nakaitė // BLUE

Vaida Voraitė // CRISIS? WHAT CRISIS?

Lina Misėkaitė / Injekcija // MAGDALENAI

Laima Jurča ir Marta Veinberga | Latvija // COLLECTIVE BLANKET

Sandra Straukaitė // GOOD˚BAD˚UGLY

Saimonas Tartenis / Injekcija // BRAINSPLIT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius