Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mados išpardavimų karštinė: į kokius drabužius verta atkreipti dėmesį?

Įsisiūbavus išpardavimų karštinei, dažnai priimame neapgalvotus sprendimus ir skubame pirkti to, kas madinga šį sezoną, tačiau greičiausiai kitąmet jau taps nebeaktualu, taigi dažnai drabužiai, įsigyti per išpardavimus, taip ir lieka gulėti spintoje. Pažįstama situacija? Ką daryti, jog taip nenutiktų?
Mergina su džinsais
Mergina su džinsais / 123RF.com nuotr.
  • Tam, kad išvengtume nereikalingų pirkinių, vertėtų atidžiai peržvelgti savo spintos turinį ir jį papildyti tik tais drabužiais, kurių jums tikrai reikia.
  • Susidėliokite kuo daugiau derinių iš jau turimo garderobo ir įvertinkite, kokių spalvų ar kirpimų drabužių jums reikėtų įsigyti.
  • Taip pat prieš eidami apsipirkti, susirašykite sąrašą ir paskirstykite galimą biudžetą – tokiu būdu sutaupysite ne tik laiko, bet ir pinigų.
  • Svarbiausia yra vengti skubotų sprendimų ir gerai apgalvoti, ar norimas įsigyti drabužis tiks prie jūsų turimo asortimento – taip ne tik išvengsite nereikalingų daiktų, bet ir prisidėsite prie atsakingesnio mados vartojimo.
  • Taigi, investuokite į bazinius ir laikui nepavaldžius drabužius, kuriuos dėvėsite ne vieną sezoną, ir pirkite tik tai, ko reikia dabar – gali būti, jog drabužis, kurį planuojate vilkėti kitąmet, jums jau nebepatiks ar netiks, todėl klasika – geriausias pasirinkimas ir investicija.

Tad kokių drabužių ieškoti išpardavimų metu?

Balti marškinėliai – pats paprasčiausias ir labiausiai neįpareigojantis drabužis, tinkantis visiškai prie visko ir visiems sezonams. Pirkite kokybiškus ir greitai nesusidėvinčius, kurie tarnaus ilgai.

Prie marškinėlių nepamirškite paieškoti ir kokybiško tiesaus kirpimo švarko – tai drabužis, kuris akimirksniu suteikia pasitikėjimo ir dera prie visų turimų drabužių – suknelių, sijonų, džinsų, kelnių ir palaidinės derinių, o taip pat jį galite sujuosti diržu, jei siekiate pabrėžti figūrą, tad variacijų daugybė.

Balti marškiniai – must have drabužis, ypač toms, kurios mėgsta klasiką ir minimalizmą. Atkreipkite dėmesį į ilgesnius ir šiek tiek oversized tipo, kuriuos priderinsite ir darbe prie pieštuko formos sijono, ir prie džinsų bei aukštakulnių batelių, suteikdami įvaizdžiui modernumo.

Kalbant apie džinsus, jų taip pat verta paieškoti, kadangi būtent išpardavimų metu jų galima rasti itin kokybiškų ir už patrauklią kainą. Juk džinsų niekada nebus per daug, tiesa, net jei kalbame apie tvarią madą?

Klasikinis juodas paltas, klasikinis lietpaltis ir odinė striukė – tai laikui nepavaldūs drabužiai, kuriuos privalo turėti kiekviena. Tad jei dar tokio neturite, išpardavimai puiki galimybė tai padaryti.

Pirkti to sezono tendencijų drabužius tikrai neverta, nebent žinote, jog jį užsivilksite ne kartą ir jis jums ypač patinka. Sakoma, jei apie drabužį nenustoji galvoti – vadinasi, jo reikia.

Tad išeikite pasivaikščioti ir duokite sau laiko pagalvoti; jei visgi mintys sukasi apie tai – nevaržykite savęs ir įsigykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius