Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maudymosi kostiumėlių tendencijos: kokie madingiausi šią vasarą?

Šią vasarą galbūt nepasimėgausime Viduržemio jūros mėliu ar Atlanto bangomis, bet prie savosios Baltijos, ežerų ir upių tikrai paatostogausime ir leisime savaitgalius. O maudymosi kostiumėlis yra neatsiejama kiekvienos vasaros dalis, kurios neišvengiamai reiks ir šiemet. Taigi kokie maudymosi kostiumėliai madingi šį šiltąjį sezoną?
Mergina vilki bikinį
Mergina vilki bikinį / 123RF.com nuotr.

Į šios vasaros madingiausių maudymosi kostiumėlių sąrašą patenka ir retro stiliaus, kurių viršutinė dalis primena liemenėlę, ir tokie, kurių viršutinė dalis itin uždengta, ir itin seksualūs, kurių kelnaitės giliai iškirptos ir ypač apnuogina kojas, ir gana puošnūs, pasiūti iš blizgaus audinio liurekso.

Štai 2020-ųjų šiltojo sezono maudymosi kostiumėlių septynetukas. Pasižvalgykite!

Uždara apykaklė

Viena šios vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijų – uždara apykaklė. Teigiama, kad toks maudymosi kostiumėlis leis jaustis patogiau ir jaukiau maudantis. O viršutinė jo dalis gali varijuoti – turėti užtrauktuką, būti susagstoma sagutėmis ar tiesiog apsivelkama per galvą.

Vida Press nuotr./Mergina vilki bikinį
Vida Press nuotr./Mergina vilki bikinį

Viršutinė dalis – primenanti liemenėlę

Nuo sportinio stiliaus iki bikinių aukštu juosmeniu – retro stiliaus maudymosi kostiumėliai vėl tampa itin populiarūs, rašo Harpersbazaar.com. O viena ryškiausių sugrįžusių tendencijų – maudymosi kostiumėliai, kurių viršutinė dalis primena liemenėlę.

Diržai ir žiedai

Dar viena šios vasaros maudymosi kostiumėlių tendencija – vientisi kostiumėliai arba bikiniai, puošti diržu arba žiedu, kuris dažniausiai jungia viršutinę bikinio dalį, figūruoja petnešoje arba kelnaičių šonuose. Maža detalė, bet pagyvinanti visą įvaizdį.

Vida Press nuotr./Maudymosi kostiumėlis
Vida Press nuotr./Maudymosi kostiumėlis

Surišama viršutinė dalis

Kita šios vasaros tendencija – į mazgą ar kaspinėlį surišama tiek bikinio, tiek įmantresnio vientiso maudymosi kostiumėlio viršutinė dalis.

Giliai iškirptos kelnaitės

Itin seksuali į praėjusio amžiaus devintąjį dešimtmetį nukelianti tendencija, dar labiau apnuoginanti ir vizualiai pailginanti kojas – giliai iškirptos kelnaitės, galiojanti tiek bikiniams, tiek vientisiems maudymosi kostiumėliams.

Tropikų raštai

Šį šiltąjį sezoną itin madingi tropikų raštai, tad, be abejonės, jais margintas gali būti ir maudymosi kostiumėlis.

Blizgus audinys – liureksas

Įsivaizduojate, kaip puikiai vasarą, spiginant saulei, atrodytumėte vilkėdamos blizgaus (metalizuoto) audinio – liurekso – bikinį arba vientisą maudymosi kostiumėlį? Jis galėtų puikiai atstoti ir palaidinę, derinant jį prie šortų ar net džinsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius