Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų pabaigos išbandymas: kaip rengtis, kad patiktumėte jo tėvams

Į metų pabaigą problema darosi vis aštresnė: marčios gali ir nebesukti dėl to galvos, tačiau potencialios nuotakos jau dabar turėtų purtyti spintas: savaitgaliai apie didžiąsias šventes – idealus metas būti pristatytai jo tėvams. Ir arba užsidirbti taškų ir jiems patikti, arba – stoti į amžinosios maištininkės poziciją ir pasirengti karui.
Moteris prie veidrodžio
Moteris prie veidrodžio / Vida Press nuotr.

Kariauti su uošviais, o tikriau – su anyta – dar bus dėl ko, o ir pirmuosius žingsnius svetimoje teritorijoje verta žengti taikiai. Juolab gerai atrodydama ir jausitės labiau pasitikinti savimi. O ir sutinka – vis dar – pagal drabužį (makiažą ir apskritai išvaizdą). 

1 patarimas: Renkitės taip, kad jums būtų patogu. Jei nuolat šlubčiosite su trinančiais aukštakulniais ar drebėsite iš šalčio šilkine suknele, pavargsite ir pati, ir kelsite stresą aplinkiniams. Niekam nemalonu žiūrėti į kenčiantį žmogų, o ir jūs kol kas nesate šeimos narys, kad mylimojo mama ar sesuo dosniai atvertų jums savo spintą. 

„Shuterstock“ nuotr./Moteris su aukštakulniais
„Shuterstock“ nuotr.

2 patarimas: Apžiūrėkite, kaip rengiasi jo šeimos moterys – galų gale, jis turi kokių nors nuotraukų! Nereikia aklai kopijuoti mamos ar sesers stiliaus, tačiau apranga gali daug pasakyti, kaip priimta atrodyti jo šeimoje, ir kaip leisti laiką. Atitinkamas garderobas turėtų atsidurti ir jūsų rankinėje, kad nieko nereikėtų skolintis.  

3 patarimas: Jei abejojate, rinkitės klasiką. Minkštas golfas ir trijų ketvirčių ilgio kelnės ar panašus drabužis tiks beveik bet kokiomis aplinkybėmis. Iš vyrų taip sunku išpešti reikiamą informaciją, todėl pati ieškokite universalios išeities. Neįkyrus moteriškumas niekada nesuerzins, jūs neužgošite kitų vakaro viešnių ir apskritai pasirodysite miela. 

„bliss by Violeta“ archyvo nuotr./„bliss by Violeta“ 2015 m. rudens-žiemos kolekcijos modelis
„bliss by Violeta“ archyvo nuotr./„bliss by Violeta“ 2015 m. rudens-žiemos kolekcijos modelis

4 patarimas: Nepamirškite, jog tai – šventės. Arba prieššventinis ar pošventinis laikotarpis. Nereikia persipuošti, jūsų aprangos kodas – smart casual. Jei renkatės džinsus – tegu jie bus be plėšymų ir papildyti, sakykime, šilkine palaidine ar kašmyro megztiniu. Jūsų tikslas – ne tik padaryti įspūdį, bet ir pagerbti vakaro šeimininkus, ir ypač – šeimininkę. 

„Body Talk“ archyvo nuotr./„Body Talk“ šventinės kolekcijos modelis
„Body Talk“ archyvo nuotr./„Body Talk“ šventinės kolekcijos modelis

Jūsų tikslas – ne priblokšti visus mados sekėjos įvaizdžiu, o atšvęsti pažintį su žmonėmis, kurie galbūt netrukus taps ir jūsų šeimos nariais

5 patarimas: Atsižvelkite į aplinkybes. Be abejonės, daug kas priklauso nuo to, kaip mylimojo šeima sutinka šventes. Svarbu tik nepamiršti, kad jūsų tikslas – ne priblokšti visus mados sekėjos įvaizdžiu, o atšvęsti pažintį su žmonėmis, kurie galbūt netrukus taps ir jūsų šeimos nariais. Ir padaryti jiems įspūdį. Pageidautina – gerą. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieššventinis savaitės tonas: visi pilkos atspalviai

6 patarimas: Griežtas ne aptemptiems drabužiams, plikam pilvui, beprotiškiems aukštakulniams, bei kitiems dalykams, kurie nerekomenduojami vilkėti kad ir į darbą. O geriausią patarimą merginoms yra davusi viena anyta: „Mano sūnus – ne aksesuaras ir ne trofėjus; ir aš nenoriu žinoti, ką tas nekaltas berniukas su jumis daro miegamajame. Juolab galvoti apie tai prie šventinio stalo.“ 

„The Wall“ nuotr./Vakarėlio akimirka
„The Wall“ nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius