Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MTV apdovanojimų raudonasis kilimas: kas išlaikė subtilumo ir gero skonio testą?

Šiąnakt Niujorke nugriaudėję MTV apdovanojimai išsiskyrė ne tik kokybiškos muzikos bei jaunų atlikėjų nuskintų pergalių gausa. Bet kam, stebėjusiam apdovanojimus ar jau po renginio žiūrint raudonojo kilimo nuotraukas, akivaizdu, kad ekstravagantiškų ir pompastiškų įvaizdžių taip pat netrūko.
Simone Biles, Travisas Barkeris, Kourtney Kardashian, Camila Cabello
Simone Biles, Travisas Barkeris, Kourtney Kardashian, Camila Cabello / Vida Press nuotr.

Kadangi internetas jau mirga ant komiškumo ribos balansuojančių drabužių komentarais, kviečiame žvilgtelėti į tuos, kurie ant raudonojo kilimo sugebėjo sužibėti arba pasižymėti iš teigiamos pusės.

Dove Cameron

Jaunoji amerikiečių aktorė turėjo progą pirmą kartą išbandyti MTV apdovanojimų raudonąjį kilimą. Regis, tą progą išnaudojo visai palankiai. D.Cameron rinkosi mini palaidinę, rankoves, rankinuką, žemiau kelių siekiantį sijoną ir atviras basutes.

Vida Press nuotr./Dove Cameron
Vida Press nuotr./Dove Cameron

Komplimentai skrieja aktorės šukuosenai, priderintam rankinukui, neblogai parinktam siluetų deriniui. Galbūt kyla šiek tiek abejonių, ar toks įvaizdis tikrai vertas raudonojo kilimo prožektorių šviesų, kadangi derinio spalvos gana blankios, sijonas atrodo per daug ofisinis, o palaidinė tikrai neprimena vakarinės.

Visgi aktorė nusprendė savo pirmiems apdovanojimams rinktis sąlyginai nuosaikų ansamblį ir su juo iš esmės gerai susitvarkė.

VIDEO: MTV apdovanojimų ceremonija neapsiėjo be skandalų – McGregoras gėrimu apipylė Machine Gun Kelly

Camila Cabello

Nepaisant to, kad dėl savo įmantraus silueto suknelė gali būti laikoma itin ekstravagantiška, tačiau lyginant ją su kitais tą vakarą mirgėjusiais įvaizdžiais, tai vienas nuosaikiausių variantų. C.Cabello pasirinko prancūzų dizainerio Alexis Mabille kurtą dvispalvę korsetinio tipo suknelę su ryškiu akcentu aplink klubus.

Vida Press nuotr./Camilla Cabello
Vida Press nuotr./Camilla Cabello

C.Cabello apdaras pasižymėjo korsetiniu viršumi, o nuo juosmens drabužis platėjo. Į akis iš karto krenta detalė aplink klubus, tapusi pagrindiniu suknelės akcentu. Apdare meistriškai derinama ryški rožinė ir dviejų skirtingų tonų raudonos spalvos atspalviai.

Simone Biles

Gimnastė už savo pasirodymą ant raudonojo kilimo nusipelnė Olimpiadoje taip ir neiškovoto aukso medalio. Subtilus bei saikingas įvaizdis rėksmingų ir impozantiškų drabužių jūroje išties išsiskyrė. Gera prasme.

Gana princesiškas įvaizdis – šviesaus pastelinio tono rožinės spalvos suknelė – merginai nepriekaištingai tiko. Suknelė ilgu skeltu, į akis krinta drabužio asimetriška kaklo linija.

Verta paminėti ir komplimentus atiduoti žavingai priderintai atvirai avalynei.

Vida Press nuotr./Simone Biles
Vida Press nuotr./Simone Biles

Saweetie

Dėvėdama „Valentino“ suknelę, reperė balansavo ant vulgarumo ribos, tačiau, regis, per plauką išvengė jos peržengimo. Suknelė efektinga – tiek silueto, tiek audinio bei spalvos prasme.

Metalinio sidabro atspalvio gofruoto audinio suknelė puikiai derėjo prie Saweetie plaukų spalvos, nagų ir pasirinktos avalynės. Nors galima būtų kritikuoti kiek per atvirą iškirptę bei skeltuką, tačiau bendrame vakaro kontekste tai tikrai nebuvo vienas pikantiškiausių derinių.

Vida Press nuotr./Saweetie
Vida Press nuotr./Saweetie

Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian

Efektingai atrodanti pora pasirinko juodos spalvos apdarus ir neprašovė. Odinė aptempta suknia puikiai išryškino Kourtney figūrą, nors ir vertėtų paminėti, kad ji buvo kiek per trumpa, o raišteliais perpintas suknelės priekis šiek tiek priminė fetišo elementus. Visgi avalynė ir rankinė buvo puikūs bei atpirko menkas klaideles.

Vida Press nuotr./Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian
Vida Press nuotr./Travisas Barkeris ir Kourtney Kardashian

Traviso juodas kostiumas taip pat atrodė gerai – apnuogino tatuiruotes bei sukūrė blogiuko įvaizdį. Smaigalių akcentai ant kelių bei pečių paaštrino aprangą pridėdami jai papildomų kontroversiškų prieskonių.

Alicia Keys

Atlikėja liko ištikima ne vakariniam, o sportiniam įvaizdžiui, pasirinkusi juodos ir baltos spalvų „Louis Vuitton“ mados namų ansamblį. Bomberį primenantis dvispalvis švarkelis ir juodas aptemptas kombinezonas buvo santūrus ir dėmesį prikaustantis, tačiau jo nemaldaujantis derinys.

Reikia pagirti ir Alicia kaklo aksesuarą, originalią šukuoseną – supintą kasą – bei aukštakulnius.

Vida Press nuotr./Alicia Keys
Vida Press nuotr./Alicia Keys

Charli D‘Amelio

Dar vienas rožinis derinys, kuris, nors ir kvepia infantilumu, yra žaismingas bei mielas. 17-metė amerikiečių šokėja pasirinktu ansambliu pademonstravo, jog yra nepilnametė ir ant raudonojo kilimo lipo su žaisliuku.

Tiesa, pats įvaizdis tikrai nenusipelnė kritikos strėlių – figūrai pritaikytas siluetas, tinkama avalynė bei minimalistinis aksesuarų panaudojimas atrodė kukliai, skoningai ir nenuobodžiai.

Vida Press nuotr./Charli D‘Amelio
Vida Press nuotr./Charli D‘Amelio

Anitta

Brazilų atlikėja ceremonijai pasirinko Londono mados namų „Miss Sohee“ kurtą glamūriškiausią vakaro įvaizdį žvelgiant į raudonąjį kilimą iš klasikinės pusės. Tiesa, įvaizdyje yra tiek pagirtinų, tiek peiktinų detalių.

Vida Press nuotr./Anitta
Vida Press nuotr./Anitta

Rafinuotai atrodančios rankovės, puikus audinio kritimas, šukuosena, makiažas bei koralinės baltos derinimas su juoda – tai, dėl ko Anitta būtų atrodžiusi pribloškiamai, jeigu ne vienas „bet“.

Iškirptė yra gerokai per gili ir siekia net bambą, kas panaikina bet kokį ištaigingumo ir prašmatnumo poskonį ir, deja, dvelkia beskonybe. Toks dualus įvaizdis turėjo sėkmingų užmačių, tačiau nesugebėjo jų galutinai realizuoti.

Edas Sheeranas

Drąsus ir ryškus švarko pasirinkimas šį kartą pasiteisino. E.Sheeranas dėvi ornamentuoto, įmantraus rašto klasikinio kirpimo „Versace“ švarką, kuriame dominuoja auksinė spalva.

Vida Press nuotr./Edas Sheeranas
Vida Press nuotr./Edas Sheeranas

Puikiai atrodo priderinti juodi marškiniai, kurių apykaklė taikliai atliepia švarko rašto elementus. Įvaizdis akivaizdžiai nėra atsitiktinis ar aklai surinktas. Atskiri drabužiai dera, pasirinktas raštas įsimintinas, o prie jo puikiai dera net šarmingi Sheerano rausvi plaukai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius