Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 08 14

Nepamainomas drabužis: kaip derinti skirtingo audinio marškinius?

Kiekvienoje spintoje turi būti dalis drabužių, kurie nenuvilia, nepaveda ir neišeina iš mados. Vienais tokių galima laikyti marškinius. Dėvimi įvairiomis progomis ir sąlygomis, jie išlieka labai dažna įvaizdžio dalimi.
Moterys dėvi marškinius
Moterys dėvi marškinius / Vida Press nuotr.

Viena vertus, marškiniai yra itin klasikinis drabužis. Būtent dėl to jie pasiduoda nesudėtingam derinimui, nes dažnai būna lakoniški ir minimalistiniai. Kita vertus, jeigu mėgstate eksperimentuoti ir rinktis drąsesnius akcentus, nusigręžti nuo marškinių taip pat nederėtų. Šiandien nesunku atrasti įvairių dizaino sprendimų, siluetų adaptacijų ir neįprastų kirpimų.

Bene dažniausiai žmonės renkasi klasikinius baltus marškinius, kurių dėvėjimas ir derinimas nėra itin sudėtingas. Tradiciškai tokio tipo marškiniai dėvimi su klasikinėmis juodomis ar tamsiai mėlynomis kelnėmis.

Ši kombinacija yra puiki opcija oficialiems susitikimams, darbui, taip pat vakarienei restorane. Prie šio ansamblio derinkite klasikinio tipo aukštakulnius batelius arba žemapadžius loaferius (greitai apsiaunamus pusbačius).

Taip pat yra daugiau dėvėjimo variantų, leidžiančių klasikinius marškinius paversti šiuolaikiškesniais. Pavyzdžiui, pasirinkite džinsus ar odines kelnes bei kombinuokite jas su marškiniais. Galite pasitelkti odinę ar zomšinę striukę, taip pat džinsinį švarkelį ar liemenę, kurie virstų įvaizdžio akcentu arba jį pagyvinančiu aspektu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius