Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Sandra Yushka pristato naujausią kolekciją: „Kurdama įkvėpimo, ramybės ir idėjų ieškojau gamtoje“

Dizainerė Sandra Yushka pristato naują rudens ir žiemos kolekciją, kuri kaip niekad šviesi ir lengva. Kūryba labiau nei kas kitas atspindi žmogaus nuotaikas ir vidinę būseną, o šiuo metu įkvėpimo šaltiniai, keliantys mūsų energiją, yra labai svarbūs, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Sandros Yushkos 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijos modeliai
Sandros Yushkos 2020–2021 m. rudens ir žiemos kolekcijos modeliai / 15min koliažas
Temos: 2 Mada Drabužiai

„Aš tikiu, kad savo mintimis, požiūriu ir nusiteikimu darome stiprią įtaką savo aplinkai. Todėl ir pačiai norisi kurti tai, kas teiktų lengvumo ir įkvėptų. Net pačiai buvo keista, kad šioje kolekcijoje beveik nėra mano taip mylimos juodos spalvos“, – sako dizainerė.

S.Yushkos kūryboje dominuoja minimalizmas, švarios linijos, klasikiniai siluetai su charakteringomis detalėmis. Kolekcijoje atsispindi naujausios tendencijos, bet tuo pačiu tai yra ir laikui nepavaldūs siluetai. Spalvinė gama labai šilta, jaukūs rudens tonai, cinamonas, ciberžolė, švelnūs pilki tonai, žvaigždučių raštai ir vanilės atspalviai.

„Kurdama įkvėpimo, ramybės ir idėjų ieškojau gamtoje. Neseniai perskaityta knyga – Dr. Qingo Li “Miško maudynės„ – tik priminė, kad mūsų stiprybė, mūsų šaknys yra gamtoje.

Taip pat žavėjausi bauhauzo architektūra. Pagrindinė mintis ir sau keliamas uždavinys buvo estetikos, funkcionalumo ir harmonijos sintezė, – atviravo dizainerė.

– Skubantis, bėgantis pasaulis, o ypač mados pramonė, kur, rodos, sustoti ir pasigrožėti laiko nebėra, turi skubėti pirkti ką nors naujo. Noriu paskatinti žmones pažinti ir atrasti minimalizmo idėją. Sąmoningas vartojimas veda prie harmonijos tarp tavo asmenybės ir išvaizdos. Individualumo paieškos gali padovanoti ne tik gražių potyrių, bet ir vesti mus tvaresnės mados link.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius