-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stiliui dydis nesvarbu: einate į vestuves? Patarimai, kaip atrodyti įsimintinai

Kiekviena vasara – pilna švenčių. Ir būtent tokią vasarą kaip ši, kai šiltų dienų jau būta daugiau nei pačios vasaros, priežastis ir noras švęsti ypač sustiprėja. Tuomet ir galimybės šokti lėtus šokius po žvaigždėtu dangumi, kai padus glosto neseniai nupjauta veja, tampa realesnės.
Giedrė Valavičiūtė
Giedrė Valavičiūtė / Asmeninio archyvo nuotr.

Dauguma švenčių vasarą būna vestuvių tema. Ir nors jos visos skiriasi – nuo ištaigingų ceremonijų su griežtu „black tie“ aprangos kodu iki jaukių susibūrimų šeimos rate lempelėmis nusagstytame sode, tačiau daugumos mūsų tikslas išlieka tas pats: jaustis ir atrodyti tokioje šventėje nuostabiai.

Labai svarbu atkreipti dėmesį, ar kvietime yra išskirtas aprangos kodas. Nurodyto aprangos kodo laikytis būtina. Priešingu atveju parodysite nepagarbą šventės šeimininkams, siekusiems sukurti atitinkamą vakaro stilių, be to, patys blogai jausitės būryje žmonių, apsirengusių pagal nurodymą.

Šįkart noriu pasidalyti pavyzdžiais, kokius derinius ir sukneles renkasi įžymios ir stilingos plius dydžio mados skleidėjos.

Kai šventės kvietime nurodytas „black tie“ aprangos kodas. Tokiu būdu jaunieji nori sukurti ištaigingą šventės atmosferą, ir jums reikėtų ieškoti ilgos vakarinės suknelės.

A post shared by Felicity (@felicityhayward) on

Tačiau esant nedideliam tokių plius dydžio suknelių pasirinkimui Lietuvoje, nebijokite šiam aprangos kodui pritaikyti ir kitų variantų: kokybiško audinio viršaus su ilgu sijonu arba vienspalvio kombinezono.

A post shared by T E S S ???? (@tessholliday) on

Kai žinote, kad vakarinė dalis vyks iškilmingoje aplinkoje, o ir kvietime pabrėžtas „kokteilinis“ aprangos kodas. Nebijokite spindesio ir šventiškumo pabrėžti ne tik savo šypsena ir gera nuotaika, bet ir šventiškai atrodančia suknele. Kokteilinės suknelės dažniausiai būna be rankovių ir apykaklės, iki kelių, vienspalvės ir pasiūtos iš kokybiško audinio.

Tačiau, kai nerandate tokios, kuri visiškai atitiktų reikalavimus, improvizuokite, kaip tai daro šios damos. Jeigu nenorite atidengti pečių arba rankų, rinkitės sukneles su rankovėmis arba derinkite jas su lengvais šaliais ir apsiaustais.

A post shared by Elle Athina (@elle.athina) on

A post shared by Jami Jaye (@styleoversize) on

A post shared by muukreacje (@muukreacje) on

A post shared by T E S S ???? (@tessholliday) on

Jeigu vestuvės vyks neformalioje aplinkoje, nenurodytas joks aprangos kodas arba jaunieji prižadėjo šokius po žvaigždėtu dangumi, iki svirpliai pradės dūgzti pievose. Tuomet išaušo jūsų vaizduotę atveriančių derinių ir įdomiomis detalėmis nusagstytų suknelių metas. Žaiskite aksesuarais, spalvomis ir netikėtomis kombinacijomis. Būkite ryškios, bet nepamirškite, kas yra to vakaro pagrindinė žvaigždė.

A post shared by Gabi (@gabifresh) on

A post shared by Danie Vanier (@daniellevanier) on

Neprivalote puoštis spalvomis, jeigu jos nėra tai, kas esate jūs. Juoda taip pat yra spalva ir jos spindesys priklauso nuo to, kokią ji turės užduotį tą vakarą: ar tik nuo ko nors (net nežinia nuo ko) paslėpti jūsų kūną, ar spindėti ir paryškinti asmenybės kūrybingumą? Rinktis jums, o štai čia keletas pavyzdžių, kaip damos labai linksmai ir išradingai geba žaisti šia spalva.

A post shared by Gabi (@gabifresh) on

Daugiau plius dydžio stiliaus įkvėpimų rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius