Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tildos Swinton stilius: rafinuota elegancija tiek ekrane, tiek realiame gyvenime

Nesvarbu, matome ją kino juostoje, ant raudonojo kilimo ar tiesiog gatvėje, oro uoste. Sekmadienį 57-ąjį gimtadienį minėsianti aktorė Tilda Swinton visada atrodo žavingai, pasižymi puikiu humoro jausmu ir fantastišku stiliaus pojūčiu. Ne veltui ji tituluojama mados ikona.
Tilda Swinton
Tilda Swinton / Vida Press nuotr.

Prieš porą metų portalui Harpersbazaar.com aktorė, kurios visas vardas yra Katherine Matilda Swinton, yra sakiusi, kad jos spinta mažesnė, nei daugeliui atrodo. Joje vietos randa T.Swinton mėgstami berniukiški marškiniai, trys kiltai, nemažai megztinių, Horiyoshi trečiojo ir Bellos Freud nertiniai bei kaklaskarės, trys labai vertingi dizainerės Sybilės Connolly šokio sijonai, taip pat naktiniai marškiniai, vasarinės suknelės ir vyriško stiliaus libaniečių drabužiai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tilda Swinton
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tilda Swinton

Esame įpratę manyti, kad aukštam ir lieknam žmogui tinka viskas, kad ir ką apsivilktų, atrodys puikiai. Tačiau tiesa ir tai, kad reikia turėti nepriekaištingą stiliaus pojūtį, kad kiekvienas vilkimas drabužis atskleistų ir paties asmens žavesį.

Kad ir ką apie šviesiaplaukę aktorę manytų visas likęs pasaulis, ji pati savęs nelaiko mados ikona.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Tilda Swinton
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Tilda Swinton

Instyle.com žurnalistės paklausta apie meilę madai, T.Swinton sakė: „Tiesą sakant, nesu tikra, kad myliu madą. Mano santykis su mada pagrįstas mano santykiu su įvairiais asmenimis ir draugais, kurie su tuo susiję.

Jei neturėčiau šių draugystės ryšių, nebūčiau kviečiama į jų kolekcijų pristatymus ir nedėvėčiau jų kuriamų drabužių. Neseku mados. Mano požiūris – vis dar pradedančiosios, ir džiaugiuosi, kad galiu jį išlaikyti.“

Vieni mėgstamiausių aktorės prekių ženklų – „Haider Ackermann“, „Chanel“, „Schiaparelli“, „Lanvin“, „Jil Sander“.

Vida Press nuotr./Tilda Swinton vilki Haiderio Ackermanno švarką
Vida Press nuotr./Tilda Swinton vilki Haiderio Ackermanno švarką

T.Swinton aprangą būtų galima suskirstyti į dvi pagrindines grupes – ilgos suknelės ir dviejų dalių kostiumai: švarkas ir kelnės, palaidinė ir kelnės arba palaidinė ir sijonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius