-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų kirpimai: prašo plaukų tatuiruočių ir kelių spalvų sruogų

Pasibaigus grožio specialistų darbo suvaržymams, ne tik moterys ir vyrai plūstelėjo į kirpyklas. Pas vaikus kerpančias specialistes taip pat nusidriekė nemenkos eilės. „Tėvai tikriausiai jau pavargo savo mažuosius kirpti namuose. Didžiausias iššūkis, su kuriuo tenka susidurti, – tai taisyti namų sąlygomis kirptų vaikų šukuosenas“, – pranešime cituojama ilgametę patirtį turinti vyrų ir vaikų kirpėja Egidija Šatikienė.
Vaikų kirpimai
Vaikų kirpimai / Pranešimo autorių nuotr.

Vaikų ir vyrų kirpimo studijoje „Cut Cut“ dirbanti specialistė pastebi, kad atėjus vasarai, pasibaigus kepurių sezonui, mažieji klientai nori būti madingi ir ryškūs.

„Vasarą mamytės savo vaikams leidžia kur kas daugiau nei įprastai: berniukams pageidauja labiau išskustų šonų ar įmantrios detalės, kuri būtų ryški ir trauktų dėmesį. Taip pat puikiai šiltajam sezonui tinka ir vaikiškos plaukų tatuiruotės. Tai trumpalaikės purškiamos tatuiruotės, kurios po maudynių nusiplauna.

Žmogumi-voru, Žaibu, Kempiniuku Plačiakelniu, Hello Kitty piešiniais papuošti kirpimai paverčia šukuosenas žaismingesnes ir tuo pačiu suteikia mažiesiems labai daug džiaugsmo. O mergaitėms mamos dažniausiai pageidauja griežtų linijų – kirpčiukų, lygiai nukirptų galų“, - naujai išryškėjusias tendencijas pasakoja E.Šatikienė.

Pranešimo autorių nuotr./Stilinga šukuosena
Pranešimo autorių nuotr./Stilinga šukuosena

Viena populiariausių ir labiausiai pageidaujamų paslaugų – plaukų dažymas tiek mergaitėms, tiek berniukams. „Pastebėjau, kad šiuo metu mergaitės ypač geidžia plaukučius nuspalvinti ne viena, o keliomis spalvomis iškart. Matyt, tai populiarių animacinių filmukų įtaka“, - šypsosi meistrė.

Vos pasibaigus darbo apribojimams, Egidija Šatikienė ėmėsi įgyvendinti seniai brandintos idėjos – nuotaikingoje fotosesijoje atskleisti mergaičių ir berniukų šukuosenų naujausias tendencijas. Kviečiame pasidairyti:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius