Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 06 28

Vyrų depiliacijos meistrė Žaneta: „Dauguma vis dar galvoja, kad prisižiūrintis vyras yra homoseksualus“

Kai moterų depiliacija atrodo visiškai normalus ir net būtinas dalykas, vyrai šiuo klausimu turi pasirinkimo teisę. Ar pažastys plaukuotos, ar ne – jokio skirtumo, vešlūs plaukai kartais vertinami kaip vyriškumo simbolis. Tačiau jei kalba pasisuka apie bikinio zonos ar kojų depiliaciją, ne vienam konservatyviam lietuviui tai jau kelia įvairių minčių – daugelis net neįsivaizduoja, kaip tai gali būti patogu, ir laiko moterišku reikalu. Visgi depiliacijų meistrė Žaneta Krasovska tikina, kad šie nusistovėję stereotipai ima keistis – vyrai, išbandę plaukų šalinimą ir pamatę to naudą, dažniausiai iškart tampa lojaliais klientais. „Tik dažniausiai į kabinetą jie ateina ne savo noru – atsiunčia žmonos“, – šypsosi meistrė.
Vyriška depiliacija
Vyriška depiliacija / 123RF.com nuotr.

„Depiliacija tarp vyrų yra populiari, bet niekas apie tai nekalba“, – sako depiliacijų meistrė Žaneta Krasovska. Pasak specialistės, į jos kabinetą užsukantys vyrai neretai gėdijasi paslaugos, kurios atėjo.

Kita vertus, nėra lengva rasti ir tuo užsiimantį grožio saloną – dažniausiai depiliacijos paslaugas moterims teikia visi be išimties, o štai vyrams – toli gražu ne kiekvienas specialistas. Anot meistrės, tai taip pat gali versti vyrus kuklintis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius