Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žymūs Lietuvos dizaineriai pristatė 2018 m. vestuvinių suknelių kolekcijas

Šeštadienio vakarą parodų ir kongresų centre „Litexpo“ septyni lietuvių dizaineriai ir mados namai renginyje „Wedding Fashion Show“ pristatė savo 2018 m. vestuvinių suknelių kolekcijas.
Liutauro Salasevičiaus kurta vestuvinė suknelė
Liutauro Salasevičiaus kurta vestuvinė suknelė

Šis vestuvinių suknelių kolekcijų pristatymas tapo parodų ir kongresų centre vykstančios vestuvių parodos akcentu.

Savo naujausius kūrinius – 2018-iesiems skirtas vestuvines sukneles – pristatė septyni žinomi Lietuvos dizaineriai. Kokios tendencijos vyraus kitąmet ir kokiomis suknelėmis puošis būsimosios nuotakos renginio svečiams parodė Egidijus Rainys, Liutauras Salasevičius, Aurelija Beliakaitė, mados namai „Tiulio fėja“, „Vamp“, „Ingrid Inži Couture“ ir „Daili“.

Kviečiame pasigrožėti!

Dizainerio E.Rainio vestuvinių suknelių kolekcija

E.Rainio suknelės visada dvelkia rafinuota, jaukia elegancija. Kitų metų nuotakoms dizaineris sukūrė ne tik žemę siekiančių, bet ir itin trumpų suknelių, kurių pagrindiniu akcentu tapo didžiulės rožės žiedas.

Dizainerio L.Salasevičiaus vestuvinių suknelių kolekcija

Ekstravagantiška kolekcija su paslapties šydu – taip būtų galima pavadinti L.Salasevičiaus ateinančių metų vestuvines sukneles. Modelių veidus dengė nėriniuotos kaukės, ausis puošė balti ilgi auskarai, o sukneles – nėriniai ir plunksnos. Didžiausiu kolekcijos akcentu tapo Ingos Stumbrienės dėvima suknelė, kurios priekis baltas, o nugara – ryškiai raudona. Šiam modeliui paslaptinga kaukė ir raudonas veliumas suteikia karališkos prabangos.

Dizainerės A.Beliakaitės vestuvinių suknelių kolekcija

A.Beliakaitė ateinančių metų nuotakoms sukūrė ir tiesaus silueto, ir pūstesnio sijono suknelių. Šioje kolekcijoje vyrauja subtiliai pečius apnuoginančios suknelės.

Mados namų „Vamp“ vestuvinių suknelių kolekcija

Mados namų dizainerio Arvydo Videikos 2018 m. kolekcijoje vyrauja blizgios medžiagos ir plunksnomis puoštos suknelės. L.Salasevičius modelių veidus paslėpė po kaukėmis, o A.Videika pridengė jų akis.

Mados namų „Tiulio fėja“ vestuvinių suknelių kolekcija

Mados namų įkūrėja Viktorija Jakučinskaitė būsimąsias nuotakas linkusi papuošti ne tik nuostabia suknele, bet ir įspūdingais aksesuarais. Šios kolekcijos modelių galvas puošė žavingi lankeliai, kurių pagrindinis motyvas – jūrų žvaigždės, taip pat gėlės žiedai, ausis – įstabūs, akį traukiantys auskarai.

Mados namų „Ingrid Inži“ vestuvinių suknelių kolekcija

Gėlės, gėlės ir dar kartą gėlės! Jomis padabintos dauguma mados namų kūrėjos Ingridos Rutkauskaitės-Naujokės suknelių. Įvairių atspalvių ir medžiagų žiedai vestuvines sukneles paverčia dar romantiškesnėmis.

Mados namų „Daili“ vestuvinių suknelių kolekcija

Mados namų dizainerės Lauros Dailidėnienės kolekciją galima pavadinti viena labiausiai išsiskiriančių – modelių galvas puošė didžiulės baltos ir juodos skrybėlės. O štai kitų metų nuotakai – tai, kuri išdrįs, dizainerė siūlo ne baltą, o trumpą juodą suknelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius