-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilistės Viktorijos Šaulytės deriniai žiemai: tegul ji būna spalvinga!

Žiema jau čia, o su ja ir naujos stiliaus paieškos. Jaunoms ir stilingoms miesto moterims į pagalbą atskuba kūrybinio dueto „ŠaŠa“ viena įkūrėjų – stilistė Viktorija Šaulytė. Ji žiemą kviečia pasitikti ryškiomis spalvomis, keliais drabužių sluoksniais, patogia avalyne ir svarbiausia – plačia šypsena.
Viktorijos Šaulytės deriniai žiemai
Viktorijos Šaulytės deriniai žiemai / Agnės Būdvytytės nuotr.

Mergina pristato 4 drabužių derinius ir dalijasi patarimais, kaip šią žiemą stilingai apsisaugoti nuo šalčio.

Neišskiriami mano žiemos palydovai yra šiltos kojinės ir pirštinės, nes galūnės šąla labiausiai.

„Man šalta visada – visai nesvarbu, ar tai vasara, ar žiema, todėl gal ir žiemos šalčiai nebaugina. Priešingai – džiaugiuosi Lietuvos oru, nes turime visko po truputį. Tikrai ne visur žmonės gali pasidžiaugti skirtingais sezonais. Be to, gruodį dar ir mano gimtadienis, tai žiemos laukiu su nekantrumu, – pranešime spaudai sako V.Šaulytė.

– Neišskiriami mano žiemos palydovai yra šiltos kojinės ir pirštinės, nes galūnės šąla labiausiai. Nuo šalčio taip pat gelbėja puodelis karštos kavos ir, žinoma, geros emocijos! Jos gražų įvaizdį papildo geriausiai.“

Pasak V.Šaulytės, šią žiemą vis dar išlieka madingi leopardo, dryžių, gėlių ir langelių raštai bei ryškių spalvų drabužiai. Ji rekomenduoja keisti, o kartais net atsisakyti juodų ir pilkų garderobo atributų ir rinktis raudonus, rožinius, žalius ar violetinius atspalvius. Stilistė pabrėžia, kad nereikia bijoti jų miksuoti ir sluoksniuoti tarpusavyje, nes su priderintais skirtingų spalvų, stilių ir raštų drabužiais atrodysite tik įdomiau.

Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys romantikei
Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys romantikei

Be didelės spalvų ir raštų įvairovės, šią žiemą dominuoja dirbtinio kailio kailiniai, odinės striukės su kailiais ir pūkinės striukės. Taip pat dideli megztiniai, languoti ar dryžuoti kostiumėliai ir golfai, kurie gali būti ne tik ryškūs, bet ir šilti akcentai. Juos V.Šaulytė siūlo derinti prie palto su dirbtinio kailio apykakle ir šiltų, patogių batų.

Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys mėgstančiai išskirtinumą
Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys mėgstančiai išskirtinumą

Šilti batai yra vienas pagrindinių šaltojo sezono atributų. Pasak V.Šaulytės, šilta ir patogi avalynė yra privaloma.

„Stiliaus deriniuose aviu patogius žieminius batus, kurie ne tik šilti ir labai lengvi, bet ir puikiai papildo stilių. Žieminių batų pagrindinė funkcija yra apsaugoti kojas nuo šalčio, bet juk taip norisi atrodyti stilingai, derinti batus prie skirtingų įvaizdžių, tiek prie sijonų, tiek prie kelnių. Žieminių batų paieškoms negailiu laiko“, – sako stilistė.

Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys ryškaus laisvalaikio mėgėjai
Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys ryškaus laisvalaikio mėgėjai

Išbaigtam įvaizdžiui susikurti V.Šaulytė atkreipia dėmesį ir į aksesuarus, kurie gali pagyvinti bet kurį žiemos derinį. Šią žiemą itin madingas dirbtinis kailis, todėl puikiu aksesuaru gali tapti kailinė rankinė. O norinčios spalvų gali panaudoti šiltojo sezono akcentus: vasarines skareles, apvalius auskarus ar akinius. Puikiu aksesuaru gali tapti kepurės ar beretės, pončai ir ilgesnės pirštinės.

Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys skubančiai į vakarėlį
Agnės Būdvytytės nuotr./Derinys skubančiai į vakarėlį

Fotosesijai naudoti drabužiai: „Esprit“, „TALLY WeiJL“, „Zara“, „H&M“, „Baggi“; batai: „Crocs“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žiemos audiniai: aksomas ir velvetas – nuo suknelių iki viršutinių drabužių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius