-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 25

7 sijonų tipai, be kurių neišsiversite šią vasarą: kokius rinktis ir kur juos vilkėti?

Vasaros sezonu imame ieškoti įdomesnių, unikalesnių drabužių formų, kurios kitu metu yra labiau primirštos ar stumteltos į šešėlį. Vienas tokių drabužių yra sijonas. Žinoma, jį dėvime ne tik vasarą, bet būtent šiuo metų laiku sijonas gauna daugiau nei įprasta dėmesio.
Karštas pirmadienis Vilniuje
Karštas pirmadienis Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žmonėms kyla nemažai klausimų apie sijonų dėvėjimą, jų audinius, spalvas ir siluetus. Kasmet kintančios tendencijos, be abejo, apibrėžia ir sezono metu dėvimų sijonų tipus bei derinimo stilių. Visgi dėl šio drabužio populiarumo ir aktualumo vasarą neturėtų kilti abejonių.

Sijonai kartu su džinsais 2022 m. vasarą tendencijų planuotojų sąrašuose atsispindi kaip kertiniai drabužiai. Sijono paslaptis metai iš metų slypi gebėjime jį pritaikyti prie skirtingų aplinkybių – drabužių parduotuvių vitrinose galite atrasti žaismingų trumpų sijonų, išleistuvėms tinkamų vidutinio ilgio ar elegantiškų ilgų apdarų.

1.

Trumpi sijonai

Vieni populiariausių išlieka trumpi sijonai. Tai neatskiriama vasaros garderobo detalė. Žinoma, trumpas sijonas neprivalo būti minimalistinis: galite nesunkiai rasti įdomiais akcentais – diržais, sagomis, apsiuvais – dekoruotų sijonų. Taip pat galima rinktis sijoną su kišenėmis ar asimetrišką siluetą. Dalis sijonų, ypač siūtų iš atlaso, būna raukti ar papuošti raukiniu.

Madingiausi trumpų sijonų siluetai – A formos (lengvo platėjimo) kirpimas arba tiesus. Pirmasis atrodo žaismingai ir kuria flirtuojančią atmosferą, antrasis – saikingesnis, kuklesnis ir delikatiškesnis.

2.

Raukti sijonai

Jau paminėti raukti sijonai gali būti priskirti prie atskiros kategorijos. Dažniausiai raukiniai jau būna įsiūti gaminant drabužį arba padaryti taip, kad modeliuoti gali sijoną dėvinti mergina. Tokiu atveju su raišteliais galima pasirinkti, kiek norima suraukti.

Sijono tipas yra ypač tinkamas vakarėliams mieste ar kokteiliniam stiliui. Jis atrodo seksualiai ir šarmingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius