-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite stilingiausią 2019 m. Lietuvos vyrą!

Jau ketvirtus metus iš eilės „Vyrų mados savaitėje“ bus apdovanojamas „Stilingiausias Lietuvos vyras“. Praėjusiais metais iš atlikėjo Donato Montvydo titulą perėmė renginių vedėjas Tadas Rimgaila. Šiemet dėl stilingiausiojo vardo varžysis dar 26 Lietuvos mados, meno, verslo ir kitų sričių atstovai. Išrinkti stilingiausią Lietuvos vyrą galite ir jūs!
Iš kairės: Gytis Ivanauskas, Remigijus Daškevičius, Linas Adomaitis ir Lukas Gricius
Iš kairės: Gytis Ivanauskas, Remigijus Daškevičius, Linas Adomaitis ir Lukas Gricius / 15min koliažas

„Stilingiausiųjų vyrų rinkimai kasmet tradiciškai kviečia susipažinti su ryškiausiais savito stiliaus atstovais Lietuvoje. Jų įvairovė atskleidžia tai, kad stilius neturi taisyklėmis suvaržytų ribų ir gali būti interpretuojamas labai įvairiai. Nuoširdžiai džiaugiamės pristatydami naują nominaciją – „Stiliaus debiutas“! Nuo šiol kasmet į balsavimą įtrauksime ne tik visiems žinomus veidus, bet praplėsime stilingųjų paieškas be ribų!“ – renginio misija dalijosi „Vyrų mados savaitės“ organizatorė, vyrų stiliaus namų „Trend Wave“ įkūrėja Marija Palaikytė.

„Vyrų mados savaitė“ puoselėja platų požiūrį į madą, o vyrai skatinami ugdyti savitą skonį. Mes nuolat dairomės dar niekur nematytų stiliaus inspiracijų socialiniuose tinkluose, renginiuose, gatvėse. Taip gimė ir nauja nominacija „Stiliaus debiutas“, kurioje galite susipažinti su iš tiesų stilingais, įdomiais, tačiau plačiajai auditorijai mažai pažįstamais vyrais“, – pasakojo renginio organizatorė, vyrų stiliaus namų „Trend Wave“ bendrasavininkė Julija Valiulienė.

Balsavimas vyks iki gegužės 22 d., o visų nominacijų nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti per iškilmingą renginio atidarymo ceremoniją gegužės 22-ąją Vilniaus rotušėje. Mados ir meno atstovai apdovanos šešių nominacijų nugalėtojus ir paskelbs pagrindinį internetinio balsavimo metu 15min portale išrinktą „Stilingiausią Lietuvos metų vyrą“.

Šiemet organizatoriai išskiria šias „Stilingiausio Lietuvos vyro“ nominacijas ir kviečia balsuoti:

Rinkimuose nominuoti įvairių stilių žmonės leis nesunkiai išsirinkti savo favoritą. Balsuokite ir išrinkite stilingiausią Lietuvos vyrą!

Daugiau informacijos apie „Vyrų mados savaitę“ galima rasti socialiniame tinkle „Facebook“ esančiame oficialiame renginio puslapyje ir „Instagram“ profilyje @vyru_mados_savaite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius