Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kalėdinis „Fashion bazaar“ Klaipėdoje kvies gaminti šventines dekoracijas ir dovanas artimiesiems

Kartu su snaigėmis ir šaltuku į Klaipėdą atkeliauja kalėdinė "Fashion bazaar" mados mugė, kuri gruodžio 9 d. visus uostamiesčio stileivas sukvies po vienu „Švyturio“ arenos stogu. Renginyje lankytojai galės be vargo pasiruošti šventėms ir alinančias dovanų, dekoracijų ar drabužių paieškas paversti maloniu ir turiningu užsiėmimu, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Fashion bazaar“ Klaipėdoje
„Fashion bazaar“ Klaipėdoje / Aistės Kirsnytės nuotr.

Negana to, visi norintys sukurti ką nors savo tai galės padaryti per nemokamas kalėdines dirbtuves ir pasigaminti nuo išskirtinių papuošalų iki jaukių šventinių atributų namams.

Mugės organizatorė, dizainerė ir „Inži Group“ vadovė Ingrida Rutkauskaitė-Naujokė teigia, kad jau netrukus Klaipėdoje vyksiantis renginys išsiskirs siūloma kalėdinių dirbtuvių gausa, kurios patiks ne tik suaugusiesiems, bet ir mažiausiems mugės lankytojams.

„Nors kiekvienas mugės lankytojas galės įsigyti jau pagamintų dovanų ar šventinių dekoracijų namams, mes juos skatinsime įsitraukti į kalėdinių dirbtuvių veiklą ir kviesime pačius visa tai susikurti. Juk kiekvienas iš mūsų esame sau patys geriausi dizaineriai ir kūrėjai, tad padedami kalėdinių dirbtuvėlių profesionalų pasigaminsite dovanas, kurios labiausiai tiks ir patiks jums ir jūsų artimiesiems, – sako mugės organizatorė.

– Čia galėsite pasidaryti nuostabius žaisliukus namus puošiančiai eglutei, pasigaminti kalėdinius vainikus ar šventines atvirutes, susikurti originalius papuošalus: apyrankes, auskarus ar pakabukus. Bus atskiros dirbtuvės ir mažiausiems mugės lankytojams, kurie padedami tėvelių galės pagaminti dovanėles savo draugams. Visus įsigytus pirkinius ir gaminius apsilankiusieji galės čia pat nemokamai susipakuoti.“

Kalėdinę nuotaiką skleidžianti „Fashion bazaar“ mados mugė skirta stilių ir išskirtinumą mėgstantiems žmonėms ir tiems, kurie ieško malonių smulkmenų artimiesiems.

Jau šį sekmadienį, gruodžio 9 d., nuo 10 iki 17 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje naujausią kolekciją „plius“ dydžio moterims pristatys „EV mados namų“ įkūrėja Erika Vitulskienė. Stilingą ir kokybišką aprangą siūlys „Rudnė“, „Kristi Andress“, „el TADO's mados“, „Adrika“, MOLČI. Pasipuošti kvies aksesuarų gamintojai „RenéDeco“, „Du safyrai“ ir daugelis kitų kūrėjų.

Renginys lankytojams nemokamas. Kalėdos – stebuklų metas, tad renginio organizatoriai kviečia susitikti ir savo buvimu, šurmuliu ir nesibaigiančiu juoku sukurti tikrą kalėdinę pasaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius