-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Mizgirytė-Latour: „Balti sportbačiai tinka su visais stiliais“

Garsūs blogai ir internetiniai mados žurnalai teigia, kad jei yra vienas batų stilius, kuriam negresia jokios mados nei oro permainos tai – balti sportiniai bateliai.
Karlie Kloss
Karlie Kloss / Vida Press nuotr.

Tiesa, bent jau, man balti sportbačiai ilgą laiką priklausė kažkokiam pasiklydusiam bevardžiam turistui iš devintojo dešimtmečio, su pinigine apie juosmenį ir veidrodiniais saulės akiniais, pirštu baksnojančiam žemėlapį. Arba su ne itin atletiška mokyklos praeitimi ir piktčiurna fizinio lavinimo mokytoja (o jos būna ne pikčiurnos?).

Bet nuo 2011-ųjų šis bei tas pasikeitė – kai Phoebe Philo po „Celine“ kolekcijos nusilenkė publikai avėdama „Adidas“ Stan Smith. 5 metų kolekciją atsiminti sunku, tačiau jos juodų kelnių ir vyriško golfo su švytinčiais baltais sportbačiais įvaizdis per naktį tapo ikoniška šiuolaikinio stiliaus klasika.

Vida Press nuotr./Phoebe Philo
Vida Press nuotr./Phoebe Philo

Tad net pati nepajutau, kas čia nutiko, bet mano internetinio šopingo krepšy atsidūrė garsieji „Adidas“ Stan Smith su žalia apdaila (būtent šiuos avėjo Phoebe Philo) ir... rožinis kelnių kostiumas (apie rožinę, kuri yra naujoji juoda, jau rašiau).

Vida Press nuotr./„Adidas“ Stan Smith sportiniai bateliai
Vida Press nuotr./„Adidas“ Stan Smith sportiniai bateliai

Tai, kad balti sportbačiai tinka su visais stiliais, ne tik sportiniu – nuo minimalistinio (pavyzdžiui pilkų klasikinių kelnių derinio su baltais/juodais/žaliais ir t.t. trikotažiniais marškinėliais) iki bohemiško (su kutuotu kimono ir denimo šortais), tik patvirtina, kad nepakeičiamų dalykų... na, visgi yra.

Vida Press nuotr./Chiara Ferragni
Vida Press nuotr./Chiara Ferragni

Ir visai nesvarbu, kas jums arčiau širdies – „Converse“ Chuck Taylor, „Adidas“ Stan Smith ar Originals, „Nike“ Racquette, „Puma“ Basket – balti sportiniai bateliai sukibs su visu garderobu, kiekvieną derinį paversdami moderniu ir šiuolaikišku – nuo įprastų džinsų iki klasikinio kostiumo ar romantiškos suknelės.

Vida Press nuotr./Karlie Kloss
Vida Press nuotr./Karlie Kloss

Viena smulkmena: sportbačiai turi būti švarutėliausi ir balčiausi – purvini kadaise balti sportbačiai reikš nebe stilingą, o apsileidusią. Taigi, tarkite „taip“ baltų batų priežiūros priemonėms.

DAUGIAU: Asmeninis Lauros Mizgirytės-Latour tinklaraštis apie stilių, madą ir įkvepiančius dalykus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius