-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pavasario Pop Up“ metu dizaineriai surengs „sample sale“

Šį savaitgalį Kaune startuojančio „Pavasario Pop Up“ metu lietuvių dizaineriai surengs ir „sample sale“. Atskiroje erdvėje, skirtoje tik „sample sale“ konceptui, lietuvių dizaineriai siūlys įsigyti ankstesnių kolekcijų darbų, vienetinių kūrinių ir prototipinių produktų už itin patrauklias kainas.
„Pavasario Pop up“
„Pavasario Pop up“ / Organizatorių nuotr.

Dizainerių „sample sale“ koncepcija itin populiari visame pasaulyje. Prieš kelerius metus tokia apsipirkimo forma prigijo Lietuvoje ir jau antrą kartą įtraukiama į „Pavasario Pop Up“ renginių programą.

„Organizuojamas „sample sale“ formatas renginio svečiams suteiks progą įsigyti kokybiškų ir unikalių lietuvių dizainerių darbų iš ankstesnių kolekcijų. Taip pat lietuvių kūrėjai pristatys ir vienetinius darbus bei niekur nematyto dizaino prototipus, kurie atspindi ir dizainerių užtikrinamą kokybę. Visus „sample sale“ erdvėje pristatomus darbus dizaineriai siūlys įsigyti už gerokai mažesnes, dar platesniam klientų ratui priimtinas kainas“, – pasakoja viena renginio organizatorių Ieva Marija Andrulytė.

„Sample sale“ erdvė vykstant „Pavasario Pop Up“ veiks tiek Kaune, tiek ir Vilniuje. Ankstesnių kolekcijų kūrinius, prototipus ir vienetinius darbus už patrauklias kainas pristatys Renata Mikailionytė, Lilija Larionova, „Dear Freedom“, „The Knotty Ones“, „erikahoc“, „Zefyras“, „Doke“, „Spalvotos kojinės“, „Harmmanfashion“, „A.P.Line“, „Flow Femme“, „Undress“, „Sauths“, „Silversands“ ir kiti kūrėjai.

„Pavasario Pop Up“ jau šį savaitgalį pirmą kartą startuos Kaune, „M.Žilinsko dailės galerijoje“, balandžio 7 ir 8 d.

Į Vilnių renginys persikels balandžio 14 ir 15 d. ir lankytojai bus tradiciškai laukiami kultūros bare „Kablys“.

Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius