Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kepta skumbrė su krienų padažu

Skumbrė – puiki žuvis, tačiau mes ją dažniausiai valgome rūkytą. „Popierinio baro“ šefas Reinis siūlo pamėginti ją išsikepti gardžiame garstyčių marinate.
Kepta skumbrė su krienų padažu
Kepta skumbrė su krienų padažu / 15min nuotr.

Reikės:

  • 2 skumbrių,
  • 2 šakelių rozmarino,
  • 4 skiltelių citrinos,
  • 6 bulvių,
  • žiupsnelio kanapių druskos.

Marinatui:

  • kelių skiltelių česnako,
  • poros šakelių rozmarino,
  • kuokštelio krapų,
  • kuokštelio petražolių,
  • 1 didelio valg. š. garstyčių,
  • 2 valg. š. aliejaus,
  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų.

Padažui:

  • 2 valg. š. salotų grietinės,
  • 1 valg. š. krienų,
  • saujelės krapų,
  • saujelės baziliko,
  • saujelės svogūnų laiškų,
  • žiupsnelio druskos,
  • žiupsnelio pipirų,
  • šlakelio citrinos sulčių.

Patiekimui:

salotų lapų.

Kaip gaminti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo reportaže.

VIDEO: Gardžiai vakarienei – kepta skumbrė su krienų padažu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius