Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“

Gražūs, skanūs ir greitai pagaminami užkandukai. Papuoš stalą ir pamalonins gomurį.
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“
Lašišos „triufeliai“ iš „Aurimėlio virtuvės“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 200 g rūkytos lašišos filė;
  • 80 g tarkuoto kietojo sūrio;
  • 150 g kreminio sūrio;
  • 1 citrinos;
  • Krapų;
  • Druskos, pipirų.

Gamyba:

Į dubenį dedame kreminį sūrį ir tarkuotą kietąjį sūrį. Įtarkuojame citrinos žievelės ir įspaudžiame sulčių, sudedame smulkiai kapotus krapus, pagardiname druska ir pipirais. Gautą masę gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą porai valandų. Iš masės formuoja rutuliukus, padengiame lašiša, papuošiame ir patiekiame.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius