Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasigėrėkite: išradinga japonė meistriškai dekoruoja pusryčių sumuštinius

Pusryčiais pradedame dieną, tik, deja, ne visada toji dienos pradžia būna itin linksma ir nuotaikinga. Laimė, kartais rytą praskaidrina gardus patiekalas, kvapnios kavos puodelis, o štai tokie sumuštiniai, kokius kuria fantazijos nestokojanti japonė maisto stilistė ir kulinarė Eiko Mori, pakeltų nuotaiką net didžiausiam paniurėliui.
Eiko Mori dekoruoti sumuštiniai
Eiko Mori dekoruoti sumuštiniai / ©Instagram/estyle1010 nuotr.

Šios merginos „drobe“ tapo paprasčiausios sumuštinių duonos riekės – kartais „nuogos“ ar tik paskrudintos, kartais apteptos kokiu nors valgomu „fonu“, o tada ateina eilė įvairiausiems linksmiems piešinukams, figūrėlėms, printams ir pan. Savo išmonę ir meistriškumą Eiko Mori demonstruoja instagramo paskyroje – startavusi vos 2017-ųjų pradžioje, šiuo metu čia ji jau turi beveik 22 tūkst. sekėjų.

- ○お知らせです○ 来たる7月21日(金)。 翔泳社様主催のワークショップが 東京のイベント会場で開催されます。 @minnano_nikki 8つの魅力的なブースの中に 恐れ多くもわたくし「トーストアートを作ってみよう」で出店しております。 ワンコインで所要時間は20分ほどのお遊びです! 大人の方、 夏休みに入った子供さん、 東京のルーズソックスにガングロ女子高生(古いわ)、 イケメンの方(指定すな)、 どなたでもご参加出来ます! 人数の都合上、事前予約&お支払いとなりましたが どうか面倒臭がらずお申し込みの上 ぜひ遊びに来てください。 イブニングドレスでお待ちしております(アホか) いやもしくはノッポさんの格好。 詳しくはプロフィールのURLからどうぞ! (コラムも書いてます) 心よりお待ちしております!! - 今日は#ポテトフライ柄 でこんにちは。 関西では#マクド 関東では#マック パン耳・イチゴジャム・マンゴージャム使用 #柄トースト#マクドナルド#ポテトフライ#トースト#トーストアート#アレンジトースト#あさごはん#あさごパン#食パン#おうちカフェ#朝カフェ#おうちごはん#フードコーディネーター#フードスタイリング#???? #food#instafood#japan#japanesefood#instapic#instapost#instaphoto#breakfast#bread#toastart#potato#macdonalds

A post shared by 森映子/Eiko Mori (@estyle1010) on

Smulkmeniškus piešinukus ant sumuštinių maisto stilistė piešia įvairiausiomis skystomis valgomomis tyrėmis – padažais, mangų ar kitų vaisių bei uogų tyrelėmis, kaip įrankius ji pasitelkia paprasčiausią arbatinį šaukštelį ir dantų krapštuką.

Gal ir ne visi piešinukai ant sumuštinių tikrai žadina apetitą, bet kad priverčia nusišypsoti, tai jai tikrai. Pasigėrėkite!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius