Reikės:
- 500 g makaronų,
- 2 skiltelių česnako,
- 1 čili pipiriuko,
- pundelio šviežių petražolių,
- alyvuogių aliejaus,
- 1 valg. š. kaparėlių,
- 4 silkės filė išklotinių,
- saujos vyšninių pomidoriukų,
- 1 citrinos,
- 2 valg. š. sviesto.
Gaminimas:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, kaip nurodyta ant pakelio.
Susmulkinkite česnaką, čili pipiriuką ir petražoles.
Keptuvėje įkaitinkite du valg. šaukštus aliejaus ir pora minučių pakepinkite česnaką, kaparėlius, čili pipiriuką. Tada suberkite gabaliukais supjaustytą silkę ir petražoles. Pakepinę kelias minutes, suberkite per pusę supjaustytus vyšninius pomidoriukus, supilkite citrinos sultis.
Į keptuvę įdėkite gabaliuką sviesto, ištirpinkite ir sudėkite virtus makaronus. Gerai išmaišykite, pakaitinkite ir perdėkite į lėkštę.
Skanaus!