Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Užkandžių stalui – puiki alyvuogių užtepėlė

Tikrai neprašausite pro šalį – ši užtepėlė sužavės visus!
Alyvuogių užtepėlė
Alyvuogių užtepėlė / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • 100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų,
  • 2 šaukštų kaparėlių,
  • skiltelių česnako,
  • 100 ml alyvuogių aliejaus,
  • šaukšto šviežiai spaustų citrinų sulčių,
  • druskos,
  • stambiai maltų juodųjų pipirų,
  • petražolių.

Kaip gaminti:

1. Į virtuvės kombainą sudėkite alyvuoges, kaparėlius ir česnaką, maišykite, kol susidarys vientisa masė.

2. Maišydami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų. Pagardinkite padažą citrinų sultimis, druska ir pipirais.

3. Tiekite su skrudinto batono riekelėmis papuošę petražolės lapeliu.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius