Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Varškės apkepas, kuriam nėra lygių

Varškės apkepų receptų yra daug. Tačiau tokių, kurie visada pavyksta - mažai. Turime Jums vieną, kuris niekada nenuvils ir atstos patį gardžiausią desertą.
Varškės apkepas
Varškės apkepas / 123RF.com nuotr.

Reikės:

  • 1 kg „Piemenėlio“ varškės,
  • 1 st. cukraus,
  • 8 kiaušinių,
  • 1 pak. vanilinio pudingo,
  • ½ st. razinų,
  • 150 g juodojo šokolado,
  • ½ st. migdolų.

Gaminimas:

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius išsukite su cukrumi iki baltos purios masės ir sumaišykite su varške bei vanilinio pudingo milteliais.

Batymus išplakite iki standžių putų ir paeiliui su razinomis po šaukštą dėkite į varškės masę, atsargiai mašydami.

Visą masę sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite 180 C orkaitėje maždaug valandą.

Kai apkepas atvės, apliekite jį ištirpintu šokoladu ir apibarstykite migdolais.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius