-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 23

2 efektyvūs ir greiti būdai iš drabužių pašalinti dezodoranto dėmes

Na štai – ir vėl ant apdaro puikuojasi balti dryžiai. Ką daryti? Turbūt nėra labiau erzinančio dalyko, nei skubant pamatyti ant savo drabužių dezodoranto žymes.
Dezodoranto dėmės ant marškinėlių
Dezodoranto dėmės ant marškinėlių / 123RF.com nuotr.

Dažniausiai dėmes palieka visi dezodorantai, kad ir kaip norėtume tikėti reklama, jog tų dėmių neturėtų būti nė kvapo, rašoma goodhouse.ru. Tad kaip „reanimuoti“ savo aprangą?

1 būdas

Šis būdas labiausiai tiks dėmėms, kurios jau spėjo įsigerti į audinį. Jums reikės druskos – sudrėkinkite nešvarias vietas ir tuomet jas pabarstykite druska. Palikite mažiausiai porai valandų.

Praėjus nurodytam laikui dar kartą sudrėkinkite tas druska pabarstytas vietas ir gerai pašveiskite (druskos nenuplaukite, kai drėkinsite audinį). Po šios procedūros drabužį skalbkite įprastu būdu. Toks dezodoranto dėmių šalinimas puikiai tinka tiek baltiems, tiek juodiems audiniams.

2 būdas

Jeigu dėmės nuo dezodoranto atsirado ką tik – tai yra: jūs rengėtės ir neapsižiūrėjote, o balti dryžiai matosi ant jūsų aprangos. Ką daryti? Ypač, kai skubate ir neturite laiko persirengti? Pasirodo tikru stebuklu gali tapti.... senos pėdkelnės.

Tereikia jas susukti į gniužulą ir patrinti erzinančias dėmes – jos turėtų išnykti greitai ir nebekelti diskomforto. Išmėginkite!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius