Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 19

Aklai žmonai vyras sukūrė kvepiančių gėlių sodą, kad ji vėl šypsotųsi

Ši istorija įrodo, kad meilei nebaisios jokios kliūtys ir kad galėtum padaryti viską, kad tik tavo mylimasis dar kartą nusišypsotų.
Toshiyuki Kuroki ir Yasuko Kuroki
Toshiyuki Kuroki ir Yasuko Kuroki / Kadras iš vaizdo įrašo

Toshiyuki Kuroki ir Yasuko Kuroki gyvena Miyazaki prefektūroje, Shintomi miestelyje Japonijoje ir džiaugiasi net 60 metų trunkančia santuoka.

Tačiau po 30 bendro gyvenimo metų porą ištiko nelaimė – moteris neteko regėjimo dėl komplikacijų, susijusių su diabetu. Ir tai šiems dviem žmonėms buvo pražūtinga, kadangi jie rūpinosi ūkiu bei savo vaikais, o išėję į pensiją planavo keliauti aplink pasaulį.

Nuliūdusi ponia Kuroki užsidarė nuo viso pasaulio (tuo metu jai buvo tik 52 m.), o to jos vyras negalėjo iškęsti. Jis nusprendė moterį kaip nors pradžiuginti. Idėją pamėtėjo shibazakura gėlės, kvapnios ir užburiančios savo ryškiai rožine spalva. Vyras pamanė, kad jeigu jų pasodinti daugiau prie namų, tuomet žmonės atkeliautų jų apžiūrėti ir palaikytų jo mylimajai kompaniją, rašo RocketNews24

Įvairiems darbams, kad gėlės pražystų, jis skyrė dvejus metus, o dabar šis sodas skaičiuoja ne vieną dešimtmetį. 

Svajonė tikrai išsipildė – šiandien šį rožinių gėlių sodą kasmet aplanko tūkstančiai žmonių, kurie yra neabejingi ir šiai nuostabiai meilės ir darnos istorijai. Vietoje fermos šios šeimos laukuose plyti sodrių ir malonių aromatų nutviekstas meilės gėlių kilimas.

VIDEO: Vyras aklai žmonai sukūrė kvapnių gėlių sodą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius