Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 09 28

Anūkė sugraudino močiutę, per vestuves pasipuošusi jos 55 metų senumo suknele

Kai nuotaka Jordyn Cleverly (23 m.) iš Boizio, Aidaho valstijos tekėjo už savo išrinktojo, ji išsirinko ypatingą suknelę. Tą, su kuria dar 1962-aisiais tuokėsi jos mylima močiutė Penny Jensen (74 m.), rašoma huffingtonpost.com.
Jordyn Cleverly su močiute Penny
Jordyn Cleverly su močiute Penny / „Facebook“ nuotr.

Itin jautrus momentas buvo užfiksuotas fotografės Kortney Peterson, kuri įstabiomis ir emocingomis akimirkomis pasidalino Facebook puslapyje „Love What Matters“.

Svarbiausia šioje istorijoje ir tai, kad Jordyn, pasipuošdama senelės suknele (senelis mirė dar prieš gimstant Jordyn), nieko jai nepasakė – nusprendė padaryti staigmeną. Močiutė tai sužinojo per „vestuvių repeticiją“ ir, kaip matote nuotraukose, liko giliai sujaudinta.

Nuotaka Inside Edition teigė, kad močiutė liko be žado, išvydusi ją su savo vestuvine suknele. „Tai buvo nuostabus momentas, visiška tyla, ir visų veidais tekėjo ašaros“, – Huffington Post teigė fotografė K.Peterson.

Nuotaka pasakojo, kad nerado tokios suknelės, kokios ieškojo – vintažinės, kuri atitiktų jos norus. Tačiau jos svajonė išsipildė, išvydus senelės vestuvinį apdarą, kuris, nors buvo keliais dydžiais per didelis, tačiau siuvėjos rankose virto tobulu.

Močiutė, pamačiusi savo anūkę, buvo apimta emocijų. „Ji vis kartojo „wow, wow“ ir galiausiai, apkabinusi mane, į ausį sušnibždėjo, kad ištekėjo už savo mokyklos meilės su šia suknele, kaip ir aš dabar“, – sakė J.Cleverly, kuri su savo vyru Dakota Cleverly susitiko, kai jai buvo 14.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius