-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 10

Augintinis laukia Kalėdų ir dovanų

Keturkojai žino, kada ateina Kalėdos – pasipuošia elnio rageliais, pasiriša raudoną kaspinėlį, užsivelka šventinį megztuką, o po eglute randa skanėstų ir net išmaniųjų žaislų. Šventės žadina šiltus jausmus ir jų šeimininkams, nes artimieji ir draugai ateidami į svečius taip pat nepamiršta dovanų augintiniams.
Šuo
Šuo / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Augintinis Dovana

Šventinė silpnybė – sausainukai

Nė vienas gyvūnėlis neatsisakys skaniai pakramsnoti – kas gali atsispirti tokiai pagundai? Maistas ir skanėstai yra praktiškiausios ir dažniausiai perkamos augintinių šeimininkų dovanos savo ištikimiems draugams. „PetCity“ klientų aptarnavimo specialistė Lina Miknevičiūtė pasakoja, kad šunims šeimininkai mielai perka skanėstus – šventinius sausainius „Pooch and Mutt“ arba „Best Friend“. Tai kalėdinės lazdelės formos kramtalai dideliems šunims. Taip pat švenčių metu šunų mylėtojai linkę palepinti savo augintinius geresnės kokybės konservais, pavyzdžiui „Edgar Cooper“ konservais su žvėriena.

Partnerio nuotr./„Edgar Cooper“ konservai su žvėriena
Partnerio nuotr./„Edgar Cooper“ konservai su žvėriena

Švenčių laukia ir katės. Tarp jų mylėtojų viena iš populiariausių kalėdinių dovanų – kačių konservai ir užkandžiai. „PetCity“ parduotuvės lentynose yra įvairių natūralių vištienos, antienos arba žuvies konservų, skumbrės arba tuno užkandžių.

Jei jūsų augintinis itin išrankaus skonio, neliks nuskriaustas – „PetCity“ siūlo gurmaniškų skanėstų. Neverta atsisakyti delikatesų ir alergiškam gyvūnėliui – jam skirti specialūs užkandžiai.

Partnerio nuotr./„Pooch and Mutt“ maistas augintiniams
Partnerio nuotr./„Pooch and Mutt“ maistas augintiniams

Elnio rageliai ir kalėdiniai megztiniai

Kai namuose sužiba Kalėdų eglutė, puiki proga pasipuošti ir augintiniams. Vis daugiau šeimininkų nepraleidžia progos sukurti šventę savo keturkojui draugui – nusprendžia įsigyti prie antkaklio prisegamus „Woupy“ kalėdinius kaspinėlius, kalėdines kepurėles, lankelius su elnio ragais arba kalėdinius megztinius. „Tokie aksesuarai ypač mėgstami tų šeimininkų, kurie daro šventines šeimos fotografijas arba administruoja savo augintinio socialinius tinklus“, – akcentuoja L. Miknevičiūtė.

Su elnio rageliais ar kalėdinėmis kepurėmis keturkojai tampa panašūs į žmones – linksmina ne tik savo šeimininkus. Labiausiai pavykusios šventinės fotografijos su gyvūnais pasklinda po internetą ir sulaukia tūkstantinių peržiūrų. Linksmi ir žaismingi gyvūnai su šventiniais apdarais prajuokina tūkstančius.

Medalionas su telefono numeriu

„Maistas ir žaislai augintiniams suteikia daugiau džiaugsmo. O jų šeimininkams dažniausiai patinka tai, kas gražu ir unikalu“, – tvirtina L. Miknevičiūtė.

Šiemet daugelis pirkėjų ypač susižavėjo šunims skirtais advento kalendoriais – kasdien atverti naują advento kalendoriaus langelį ir rasti vis kitą skanėstą. „Tai smagu ne tik augintiniui, linksma pramoga ir šeimininkui“, – šypsosi „PetCity“ atstovė.

Šventiniu periodu pagausėja pirkėjų, norinčių papuošti savo augintinį medalionu. Pasak L. Miknevičiūtės, tai graži ir naudinga dovana – visose „PetCity“ parduotuvėse augintinių medalionai yra nemokamai graviruojami, tad juose galima užrašyti šeimininko kontaktinius duomenis. Augintinis medalioną nešios ne tik kaip papuošalą, tai bus ir jo „pasas“. Naujųjų metų naktį pyškant fejerverkams šimtai išgąsčio apimtų keturkojų pabėga, tad juos radusiems asmenims daug lengviau susisiekti su šeimininkais paskambinus medalione nurodytu telefono numeriu.

Išsiruošus į svečius – dovana Nr. 1

Per šventes lankome artimuosius, gimines ir draugus, pasikeičiame dovanomis – lauktuvių laukia ir keturkojai. Augintiniui svarbu, kad būtų skanu, tačiau jei tai dovana, ne mažesnis dėmesys turi būti skirtas ir dailiam įpakavimui. Šventiškai pateikti „Lily’s Kitchen“ sausainiai – pamalonins ir keturkojį, ir jo šeimininką.

Partnerio nuotr./„Lily’s Kitchen“ sausainiai
Partnerio nuotr./„Lily’s Kitchen“ sausainiai

Kaip ir žmonių kulinariniame pasaulyje, taip ir augintinių maisto racione išskiriama gurmaniška linija. Tai rankų darbo įvairių formų kalėdiniai šunų sausainiai „Beeztees“, kurie savo išvaizda nenusileidžia žmonių skanėstams – geltonos saulutės ar žalios eglutės formos, papuošti spalvotais pabarstukais ir aplieti tarsi šokoladu, įpakuoti į dėžutę kaip saldainiai.

„Išsiruošus į svečius tai be jokios abejonės dovana Nr. 1“, – mano L. Miknevičiūtė ir priduria, kad geriau nerizikuoti ir dovanoms nepirkti augintiniui drabužėlio. Juk gali netikti dydis, arba jo spalva ir stilius neįtikti šeimininko skoniui. „Jeigu nusprendėte nupirkti drabužėlį, dovanokite kartu ir čekį, kad šeimininkas galėtų pasikeisti į tinkamesnį variantą“, – pataria „PetCity“ darbuotoja.

Naujiena – išmanieji žaislai

Išdykusiems ir judriems augintiniams žaislų niekada nebūna per daug. Jų laukia naujovės, nes į žaislų pasaulį žengia išmaniosios technologijos.

Keturkojams siūlomi išmanieji „Nina Ottosson“ žaislai. „Tai šių metų TOP naujovė. Žaislai lavina augintinio protinius sugebėjimus“, – sako L. Miknevičiūtė.

Išmanieji žaislai panašūs į galvosūkį. Kaip ištraukti ten paslėptą skanėstą? Augintinis turi panaudoti visą savo išmonę. Keturkojis žaisdamas su išmaniais žaislais užtrunka daug ilgiau nei su įprastais. Turėdamas veiklos augintinis nereikalauja šeimininkų dėmesio, tad kai užsuka draugai, gali ramiai pabendrauti.

Partnerio nuotr./„Nina Ottosson“ žaislai
Partnerio nuotr./„Nina Ottosson“ žaislai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius