Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 03 15

Bryanas Adamsas – paskui laimės paukštę

Kovo 27 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos Kanados roko superžvaigždė Bryanas Adamsas. Po pasaulį su grupe keliaujantis išskirtinio balso atlikėjas švenčia savo sėkmingiausio albumo „Reckless“ 30-mečio jubiliejų.
Bryanas Adamsas
Bryanas Adamsas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Malonūs pokyčiai

Garsaus kanadiečių atlikėjo Bryano Adamso gyvenime – permainos. Didelės ir džiugios. Dabar jis groja ne tik pilnut pilnutėlėms arenoms. Šiandien svarbiausios jo gerbėjos ir nuoširdžiausios kritikės yra trys moterys: mylimoji Alicia ir dukrelės Mirabella bei Lula.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Bryano Adamso žvaigždė
AFP/„Scanpix“ nuotr./Bryano Adamso žvaigždė

Kiekvieną ankstyvą rytą valandėlę pabėgiojęs upės pakrante ir sukirtęs jam, anot atlikėjo, jaunystę garantuojančius vegetariškus pusryčius, muzikantas tyliai įslenka į mergaičių kambarį ir paėmęs į rankas gitarą užgroja.

„Jos tokios nuostabios! Nesvarbu, kad kambaryje vyksta pagalvių mūšis, pakanka sugroti pirmąjį akordą, ir jos bemat susėda ant lovos ir smalsiomis akelėmis seka stygomis keliaujančius pirštus“, – vėlyvos tėvystės džiaugsmais (šiais metais B. Adamsui sukaks 56-eri) dalijasi visame pasaulyje išpopuliarėjusių baladžių autorius.

Taip pat skaitykite: Netikėta dainininko Edo Sheerano šlovė

Draugai ir artimieji, o juo labiau žurnalistai, vis dar negali patikėti, kad visai neseniai apie asmeninį gyvenimą visiškai nekalbėjusi žvaigždė šiandien mielai dalijasi tėvystės džiaugsmais ir net išsitraukęs mobilųjį telefoną rodo savo mažylių nuotraukas.

O juk prieš keletą metų, kol viešai nepasklido žinia apie artėjančią tėvystę, net artimieji nežinojo apie atlikėjo ir jo asistentės Alicios Grimaldi, moters, padėjusios jam įkurti labdaros fondą ir iki šiol jam vadovaujančios, santykius.

„Mano pirmoji dukra į pasaulį atkeliavo 2011-ųjų balandį, prieš pat Velykas, kaip koks Velykų zuikutis. Dėl to jai davėme Mirabellos Bunny vardą (angl. bunny – zuikutis). Na, o Lulos, kuri gimė Londone, antrasis vardas Rosylea britų slengu reiškia arbatos puodelį“, – nepaliauja stebinti muzikantas, su šeima ramias dienas leidžiantis Anglijoje.

Tačiau tai nereiškia, kad iki tol didžiausios jo gyvenimo aistros – muzika ir fotografija – išblėso. Jos tiesiog prioritetų lentelėje pasislinko laipteliu žemyn.

Taip pat skaitykite: 10 labiausiai atpalaiduojančių dainų pasaulyje

Juk būna, kad net talentingi, dėmesiu išlepinti vyrai, po namus ėmus bėgioti mažoms kojytėms, supranta, kad gyvenimo prasmė slypi ne kūryboje ir juo labiau ne šlovėje.

Su fotoaparatu rankose

„Mane žavi mintis apie galimybę atsikelti ryte ir sukurti kažką gražaus. Nesvarbu, muziką ar fotografiją. Man patinka pradėti nuo nulio, o vakare džiaugtis kažkuo, į ką gražu pažiūrėti ar pasiklausyti“, – kartą, paklaustas, kas jam yra svarbiau – muzika ar fotografija, – atsakė B. Adamsas...

Plačiau apie garsaus kanadiečių atlikėjo Bryano Adamso gyvenimo permainas skaitykite 11-ajame savaitraščio „Ji“ numeryje

Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (11 nr.)
Redakcijos archyvo nuotr./Žurnalo „Ji“ viršelis (11 nr.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius