Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 15

Dizaineris S.Gandžumianas sukūrė metų interjero spalvą

Seržas Gandžumianas, sukūręs ir prekybai pristatęs interjero dažų liniją, šį kartą atsižvelgęs į pasaulines spalvų tendencijas, sukūrė metų interjero spalvą, pagal kurią pagaminti dažai jau keliauja į parduotuvių lentynas, rašoma pranešime spaudai.
Seržas Gandžumianas
Seržas Gandžumianas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Žinomo dizainerio sukurtais dažais pradėjome prekiauti šią vasarą ir jau po mėnesio pajutome, kad būtent jie tapo vienais populiariausių. Po pusmečio pardavimų rezultatai patvirtino, kad Seržo Gandžumiano pasiūlyti atspalviai mūsų pirkėjams išties patiko“, – teigia „Pentacolor“ atstovas Kirilas Kokotkinas.

Po kelių mėnesių bandymų ir ieškojimų ji išėjo tokia, kokios ir norėjau – pripildyta šilumos, jaukumo ir ramybės.

Anot jo, būtent todėl prekių ženklas paprašė Seržo sukurti ir metų spalvą, kurią kasmet pristato kone visi stambiausi pasaulio dažų gamintojai.

„Didžiuojuosi, kad šiemet būtent man buvo patikėta sukurti 2018 m. spalvą, atsižvelgus į pasaulyje madingiausias spalvų tendencijas. Po kelių mėnesių bandymų ir ieškojimų ji išėjo tokia, kokios ir norėjau – pripildyta šilumos, jaukumo ir ramybės. Todėl šią spalvą, kuri tinka tiek gyvenamoms patalpoms, tiek biurui, pavadinau jaukiu kampeliu“, – sako S.Gandžumianas.

Kad įsitikintų, jog spalva ir ant sienos tikrai yra tokia, kokią ją sukūrė, Seržas ją išbandė išdažydamas milžinišką patalpą. Ieškoti naujų spalvų ir inovatyvių dažų namams S.Gandžumianas sugalvojo neatsitiktinai. Jis priklausė tarptautinei interjero ir privačios architektūros konkurso „Tendencijos“ komisijai, pats ne kartą kūrė namų dizainą, todėl drąsūs ir madingiausi interjero sprendimai jam visada buvo labai artimi.

Anot dizainerio, per spalvas žmonės gali išreikšti save, todėl, kaip ir aprangoje, taip ir namuose, svarbu turėti savitą stilių. Kelionės ir įvairūs projektai jį įkvėpė kurti ir atrasti ką nors naują – tai, ko dar neturime Lietuvoje.

„Jau daugelį metų „verdant“ intensyviame kūrybiniame gyvenime, mane labai žavėjo plačios interjero dizaino galimybės, kurios, be abejo, yra neatsiejamos nuo spalvų. Be to, keliaudamas ir domėdamasis kitose šalyse vyraujančiomis inovacijomis pastebėjau, kad ten vis labiau populiarėja iš anksto jau paruošti dažai.

Jie yra pranašūs tuo, kad net ir po kelių metų sumanius tokia pačia spalva perdažyti kitą kambarį ar šalia esančią sieną, spalva nesiskirs, nes bus paruošta gamykloje, naudojant specialų įrenginį. Dėl to užsienyje labai populiaru rinktis iš jau sumaišytų dažų paletės, nes prireikus visuomet galima perdažyti labiausiai patikusia spalva“, – pasakoja S.Gandžumianas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius