-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 04

Eksperimentas: kaip 200 moterų sureagavo į pasiūlymą pasimylėti su nepažįstamu vaikinu

Įsivaizduokite – sėdite sau ramiai parke, geriate kavą ir matote, kaip prie jūsų prieina žavus vaikinas. Tikriausiai pirma į galvą šovusi mintis bus, kad jis tiesiog nori su jumis susipažinti.
Socialinis eksperimentas
Socialinis eksperimentas / Kadras iš vaizdo įrašo

Jūs nusišypsote, pasisveikinate, tačiau užuot sulaukusi malonaus pokalbio ar keletos originalių komplimentų išgirstate ganėtinai drąsų ir netikėtą klausimą: „Gal norėtum su manim pasimylėti?“

Šis klausimas tikriausiai gerokai nustebintų, o kai kurias ir įsiutintų, bet būtent jį sugalvojo užduoti po Europą keliaujantis vaikinas, savo eksperimento vaizdo įrašą ir užfiksuotas moterų reakcijas vėliau patalpinęs „Youtube“ svetainėje.

„Šį eksperimentą nusprendžiau surengti per savo dviejų savaičių kelionę po Europą. Sulaukusios tokio klausimo, moterys reagavo nepaprastai skirtingai, vienas jis gerokai supykdė, kitoms šis eksperimentas pasirodė ganėtinai įdomus ir drąsus, o dar kitoms mano elgesys tiesiog sukėlė pasišlykštėjimą. Vis dėlto dauguma Europos moterų į tokį klausimą sureagavo pakankamai pozityviai ir nepasijuto labai įžeistos“, – po patalpintu vaizdo įrašu rašė slapyvardžių „whatever“ pasivadinęs Kalifornijoje gyvenantis eksperimento autorius.

Prisijunkite prie daugiau kaip 77 tūkst. „Ji“ gerbėjų – tapkite grupės nariu „Facebook“ tinkle, paspaudę „Patinka“.

Įdomios ne tik tokio klausimo sulaukusių moterų reakcijos, bet ir pasiteisinimai, kodėl jos nenorėtų mylėtis su nepažįstamu vaikinu. Viena mergina teisinosi, kad jai patinka tik juodaodžiai, kita prisipažino esanti lesbietė, o kelios gatvėje sutiktos merginos eksperimento autorių netgi nusprendė pamokyti gerų manierų, paaiškinusios, kad šitaip greitai į lovą jam nepavyks nusitempti jokios merginos.

Beveik 20 minučių trukmės vaizdo įraše užfiksuotos 200 moterų reakcijos. Kaip manote, kiek jų į šį klausimą atsakė teigiamai?

VIDEO: Socialinis eksperimentas: kaip moterys reaguoja į pasiūlymą pasimylėti

Panašų eksperimentą tas pats vaikinas buvo surengęs ir lygiai prieš metus – 2013-ųjų liepos mėnesį. Tuomet šį klausimą drąsuolis uždavė šimtui amerikiečių. Nors daugelis šį klausimą išgirdusių merginų iš vaikino tik pasijuokė, vieną jis gerokai įsiutino. Paspiktinusi ir įsižeidusi mergina drąsuoliui į veidą šliūkštelėjo stiklinę vandens:

VIDEO: Kaip į pasiūlymą pasimylėti reagavo amerikietės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius