Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 04 26

Gabrielės laiškas mamai. „Dėkoju, kad leidi man eiti per gyvenimą pačiai“

Mama kiekvieno žmogaus gyvenime vaidina bene svarbiausią vaidmenį, tačiau kiek dažnai mes jai dėkojame? Tikriausiai pernelyg retai. Būtent dėl to portalas Ji24.lt skelbia laiškų konkursą „Ačiū tau, Mama!“. Dar vienas laiškas brangiausiam žmogui...
Gabrielė su savo mama
Gabrielė su savo mama / Ji24.lt skaitytojos nuotr.

Visas konkurse dalyvaujančias istorijas rasite ČIA.

Brangioji Mama,

nežinau, nuo ko pradėti, nes pasakyti norisi labai daug. Mama, ačiū Tau už tai, kad esi mano gyvenime, už tai, kad globoji ir rūpiniesi. Už tai, kad sunkiausiomis akimirkomis būni šalia. Ačiū Tau, mama, už tai, kad leidi man tavimi pasitikėti, už tai, kad žinau, jog visuomet galiu atbėgti pas Tave.

Tu esi žmogus, kuris visuomet išties pagalbos ranką, esi mano gyvenimo ramstis. Mama, Tu apie mane žinai viską, ir dėl to esu be galo laiminga. Net tada, kai klystu, kai nematau prasmės gyventi, Tu mane nuramini ir suteiki vilties.

Mama, noriu padėkoti Tau už tai, kad esu čia, už tai, kad gyvenu šioje žemėje. Žinau, kad kartais mano poelgiai priverčia Tave verkti, tad labai prašau – atleisk man.

Ačiū Tau, už tai, kad esi ne tik mano mama, bet ir geriausia draugė!

Džiaugiuosi, kad Tu moki atleisti. Džiaugiuosi, kad net kai Tau būna labai sunku, vis tiek išlieki stipri. Tu niekad nepasiduodi ir visada kovoji toliau! Nežinau, ką daryčiau be Tavęs. Galiausiai – be Tavęs nebūtų ir manęs.

Mama, brangioji mano Mama, atmink, kad tu esi brangiausia, ką turiu šiame gyvenime. Ir nesvarbu, kiek metų praeis, Tu amžinai liksi tai, kuo esi dabar.

Ji24.lt skaitytojos nuotrauka/Gabrielė su savo mama
Ji24.lt skaitytojos nuotrauka/Gabrielė su savo mama

Myliu Tave ir dėkoju Tau už tai, kad galiu kvėpuoti, matyti ir jausti. Už tai, kad galiu mylėti ir būti mylima.

Už tai, kad galiu daryti tai, kas man patinka. Už tai, kad leidi man eiti per gyvenimą pačiai, nekontroliuoji manęs, o tiesiog patari ir pamokai.

Ačiū Tau, už tai, kad esi ne tik mano mama, bet ir geriausia draugė! Leisk pasveikint Tave su MAMOS diena!

Tave mylinti dukra Gabrielė


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Ačiū tau, Mama!“. 

Daugiau apie konkursą ir jo sąlygas rasite paspaudę ant šios nuorodos.

Konkurse gali dalyvauti merginos ir vaikinai, moterys ir vyrai, kurie norėtų viešai paskelbti savo laišką Mamai ir padėkoti jai už pirmąją šypseną, kuria ji sutiko jus atėjusį į pasaulį, nors tos akimirkos ir neprisimenate.

Už pirmą garsesnį žodį, kuris skatino susimąstyti ir pagalvoti. Už priekaištingą jos tylą, kai iškrėtėte eilinę kvailystę, o tik vėliau pastebėjote, kad mamai tai kainavo gilesnę raukšlę veide ar per anksti pabalusius plaukus... Išliekite savo jausmus brangiausiam žmogui ir laimėkite rėmėjų isteigtus grožio prizus.

Rėmėjai
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius