Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 02

Gyvenate kūrybiškoje bendruomenėje? Dalyvaukite konkurse ir laimėkite fantastiškus HUSQVARNA prizus!

Turėti puikius kaimynus norėtų kiekvienas. Gal ir jums taip pasisekė? Jeigu gyvenate bendruomenėje, kuri su meile kuria gražią aplinką, kaimynai yra atidūs ir padeda vieni kitiems, o gal net kartu kuria gražius dalykus, apie kuriuos norėtųsi papasakoti, HUSQVARNA kviečia dalyvauti konkurse „Tyli kaimynystė“, o vieną bendruomenę apdovanos prizais, kokių net nesapnavote!
Mergina pjauna žolę
Mergina pjauna žolę / Partnerio nuotr.

Konkurso taisyklės

Kas gali dalyvauti konkurse? Bet kuri miesto, kaimo ar seniūnijos bendruomenė arba tiesiog susibūrę kaimynai, kurie ne tik užsiima bendra veikla, ką nors kuria ar prasmingai leidžia laisvalaikį, bet ir draugiškai puoselėja savo aplinką. Jeigu jūsų bendruomenėje įprasta rodyti iniciatyvą ir pasirūpinti bendromis žaliosiomis erdvėmis, nelaukiant atlygio padailinti pakelės gyvatvorę, pasodinti gėlių ar nupjauti žolę – atsiliepkite! Gal jūsų aplinką puošia auksarankio kaimyno staliaus dailiai išdrožti medinukai? O gal jūsų bendruomenėje gyvatvorės virtusios skluptūromis?

Savo istorijas gali siųsti visi, kurie turi kuo didžiuotis ir džiaugiasi savo pačiais geriausiais kaimynais. Papasakokite, kaip kartu prižiūrite savo aplinką, su kokia įranga dirbate, su kokiomis problemomis susiduriate ir kaip „Husqvarna“ akumuliatoriniai gaminiai palengvintų jūsų bendruomenės gyvenimą. 15min redakcija kartu su organizatoriumi atrinks 9 bendruomenes ar kaimynystes, kurios dalyvaus paskutiniame konkurso etape.

Kaip dalyvauti konkurse? Jeigu manote, kad jūsų bendruomenė yra pati šauniausia, aprašykite jos gyvenimą ir istoriją kartu su nuotraukomis atsiųskite el. paštu konkursai@15min.lt iki 2019 m. balandžio 14 d. Atrinkę pačias geriausias, atvyksime pas jus, kad nuostabiausius kaimynus pamatytume savo akimis ir padarytume reportažą apie jūsų bendruomenės gyvenimą. Mūsų paruošti reportažai bus skelbiami portale 15min nuo balandžio 15 iki gegužės 12 d.

Koks laukia prizas ir kaip bus renkamas laimėtojas? Paskutiniame konkurso etape, kuris truks nuo gegužės 13 d. iki 19 d., dalyvaus 9 atrinkti dalyviai, iš kurių skaitytojai balsuodami išrinks 1 nugalėtoją. Jis bus paskelbtas gegužės 20 d. HUSQVARNA šiai bendruomenei jau paruošė puikų aplinkos priežiūros akumuliatorinių gaminių bei akumuliatorių ir įkroviklių komplektą, kuriuo visi bendruomenės nariai galės dalintis tarpusavyje ir puoselėti savo aplinką. Priklausomai nuo to, kokio dydžio, kiek namų valdų ir žalių plotų turinti kaimynystė laimės, bus parinkta tinkamiausia įranga.

Prizo vertė, priklausomai nuo bendruomenės dydžio ir poreikių – nuo 3000 iki 5000 Eurų. Mažiausią numatytą komplektą sudaro šie akumuliatoriniai gaminiai: grandininis pjūklas, gyvatvorių žirklės, lapų pūstuvas, žoliapjovė, vejapjovė, 5 akumuliatoriai ir 3 įkrovikliai. Prizas į pinigus ir kitus daiktus nėra keičiamas. Nors laimėta įranga galės naudotis visa bendruomenė, prizą atsakingai perimti turės vienas žmogus. Organizatorius įsipareigoja sumokėti gyventojų pajamų mokestį už galutiniam laimėtojui teikiamą laimėjimą. Dalyvių duomenys bus naudojami tik šio konkurso vykdymo tikslais.

Konkurse negali dalyvauti Organizatoriaus darbuotojai, jo oficialūs prekybos atstovai ir jų darbuotojai, taip pat šių asmenų artimieji giminaičiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius