Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 21

Horoskopas gruodžio 21 d., trečiadieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nepasiduokite pagundai daryti dalykus, akivaizdžiai jums netinkančius ir kenkiančius. Kai sėdi ant liaunos šakelės, menkiausias vėjo dvelksmas gali prišaukti bėdos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Atsargiai: aplinkiniai turi savo interesų, kurie nebūtinai sutampa su jūsiškiais. Esate pakankamai protingas, kad atskirtumėte pelus nuo grūdų. Visi taurūs sumanymai turėtų pasisekti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei dirbate kokį darbą, visi žiūrovai taps dalyviais. Šioje dirbtuvėje kiekvienam teks pasiraitoti rankoves ir galbūt net išsitepti baltas rankeles. Įdėkite daugiau širdies į tai, ką darote.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Teks prisitaikyti prie taisyklių, kurias sukūrė kiti. Susiraskite panašių į save. Jūs neturite būti vienas. Dėmesio, amatų meistrai: iš taurių žaliavų šiandien bus sukurti tiesiog tobuli meno kūriniai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Likite budrus ir nesipainiokite kitų kelyje. Tikėtina, kad esate sutrikęs ar įtūžęs, bet tai dar nereiškia, kad nežinote, kas turi būti padaryta. Laikinai atsitraukti ir pasiduoti – skirtingi dalykai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei jums atrodo, kad niekas nesikeičia, tai tik todėl, kad pokyčiai yra laipsniški. Tikrai nėra reikalo pasiduoti nevilčiai ir nusivylimui. Jūs vis dar tvirtai sėdite balne, ir jūsų valanda išmuš.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savo gal kiek nepamatuotą entuziazmą ir energiją pagaliau pritaikysite produktyvioje veikloje. Iškelsite gražių naujų idėjų. Priimkite likimo dovanas nedvejodamas, nes nusipelnėte jų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kiekvienas šiandien traukia antklodę į savo pusę, bet tegul jūsų tai neišmuša iš vėžių. Ramiai dirbkite savo darbus. O vakare pasiieškokite malonių pramogų! Atsitraukti šiek tiek nuo kasdienybės visiems kartais verta.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nerizikuokite finansiškai – didelė tikimybė patirti nuostolių. Apskritai šiandien saugumas ir apdairumas – kur kas didesnės vertybės, nei abejotina nauda iš rizikingų projektų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Aukščiau galvą! Laikas įvardį „Aš“ rašyti didžiąja raide. Prisiimkite visą atsakomybę už savo veiksmus ir nesivaržykite pasididžiuoti nuveiktais darbais. Sėkmingai atlikto darbo vaisiai atpirks įdėtas pastangas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūs susipažinsite su kažkuo, apie ką ilgai galvojote. Tik nepamirškite, kad į pačius svarbiausius klausimus nebūna lengvų atsakymų. Artimų žmonių patarimai gali tik dar labiau supainioti reikalą, todėl nežiūrėkite į juos pernelyg rimtai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tereikia trupinėlio geros valios, ir viskas dar gali susitvarkyti. Kelią įveiks einantis, o ne dejuojantis. Bendraudamas su žmonėmis šiandien ypač pasistenkite būti mandagus ir korektiškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius