Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 23

Horoskopas lapkričio 23 d., trečiadieniui

29 – oji Mėnulio kalendoriaus diena. Viena nemaloniausių, pavojingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais. Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių. Ruošinėkitės namuose, švarinkitės, pasimelskite. Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena. Palankus metas norint atsisakyti alkoholio ir kitų blogų įpročių.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite praktiškas, o tai džiugins ne tik jus, bet ir artimuosius. Nors ir neatsisakysite savo svajonių, tačiau aiškiau žinosite, ką konkrečiai norite pasiekti ir kaip tai padaryti. Jei susidursite su kliūtimis, visgi išlaikykite horizonte siekiamą tikslą. Jūsų užsispyrimas jums išeis į naudą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dirbsite tiek daug, kad greičiausiai pamiršite draugus. Norėsite ne tik įgyvendinti jums keliamus uždavinius, bet ir padaryti gerą įspūdį kitiems, todėl socialinis gyvenimas liks nuošalėje. Geriausia būtų didelį darbą suskaidyti į mažus, o kiekvieno jų atlikimas mažins įtampą jūsų viduje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dažniausiai esate tas emocingasis, tačiau šiandien teks susidurti su kitų jausmais. Galite net įsižeisti, jei jums kolega ar draugas pasakys aštresnį žodį. Kita vertus, žinodami kitų jausmus, galėsite adekvačiai į juos reaguoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite pasijusti gan keistai, mat pajusite emocijas, kurios jums neįprastos. Pasistenkite atėjus vakarui išsiaiškinti, ką jaučiate ir kodėl. Atsipalaiduokite ir supraskite, kad esate žmogus, todėl jausti yra normalu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Laikas, tinkamas ne naujiems darbams pradėti, o pabaigti tai, kas pradėta: tvarkytis buitį, įvesti tvarką, susisteminti, "sudėlioti į lentynėles" tai, kas jau įgyta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būsite susikoncentravę į savo sveikatos klausimus - dietos laikymąsi, sporto programą. Visgi problema iškils, nes savaitgalį norėsite pasilepinti, tad tai niekaip nederės su jūsų griežtais planais. Prisiminkite, kad nereikia savęs skriausti, tačiau nepulkite ir persivalgyti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors šiandien bėdos ir neieškote, tačiau ji pati jus susiras. To išvengsite, jei apribosite bendravimą su žmonėmis ir nepatogias situacijas. Įtampa išsisklaidys, jei aiškiai sau pasakysite, ko norite iš kitų bei vengsite dviprasmybių.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite užsisukę reikaluose lyg vilkelis, tačiau laimei - dar sugebėsite atskirti fantazijas nuo realaus gyvenimo. Bendraudami aiškiai reiškite savo mintis, kitaip liksite nesuprasti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atrodo, kad pernelyg ilgai savyje laikote senas nuoskaudas. Pats laikas pagalvoti apie jų atsikratymą - taip jums bus lengviau. Atlaisvinkite širdį pozityvioms emocijoms, pamatysite, kaip pasaulis nušvis kitomis spalvomis.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų draugui reikės pagalbos, tad pasistenkite būti kartu su tuo žmogumi. Išgirdęs jūsų požiūrį jis ar ji atgaus pusiausvyrą ir ramybę. Apsilankykite kartu kine ar pavakarieniaukite, tiesiog išklausykite kito rūpesčių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Esate linkęs kvestionuoti viršesnių už save sprendimus, tačiau šiandien pasitikėkite tais, kurie turi priimti sunkų sprendimą. Jei nuspręsite kariauti su jais, be reikalo švaistysite laiką, mat valdžia gali turėti daugiau informacijos už jus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tai labai darbinga diena, būsite kantrus ir produktyvus. Puikiai seksis, jei dirbate valstybės struktūrose - esate viršininkas, valdininkas.Jei turite vaikų, su jais gali būti sudėtinga, mat jie bus linkę užsisklęsti, užsispirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius