Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 24

Horoskopas rugsėjo 24 d., ketvirtadieniui

7-oji Mėnulio diena. Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien gali nuliūdinti aiškėjančios apgaulės, sukčiavimai. Jei pyksite ant tų, kurie taip elgiasi, pykite konstruktyviai. Koją pakišti gali kolegų žioplumas. Patartina darbus atlikti pačiam ir niekuo nepasitikėti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Problemų gali kilti darbe, mat niekaip nesiseks susidoroti su smulkiomis kliūtimis. Greičiausiai nuotaiką gadins priekabūs klientai ar vadovas. Nepulkite į neviltį, tiesiog šiandien pasistenkite viską atlikti nepriekaištingai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali tekti nusivilti tais, kuriuos mylėjote, kuriais žavėjotės. Nemenki rūpesčiai galimi ir dėl vaikų. Nepraraskite atidumo, budrumo. Netinkamas metas meilės pasimatymams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena nebus maloni, mat jausitės prislėgtas. Jei tik galite, likite namie, nesiimkite jokių reikalų. Nepriekaištaukite artimiesiems dėl neatliktų buities darbų, geriau pats atlikite tai, ko tikitės iš kitų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Artimas draugas ar šeimos narys paprašys jūsų pagalbos, tačiau neprivalote spręsti jų problemų, nes nesate atsakingas už svetimus gyvenimus. Galite padėti patarimu, tačiau tai darykite atsargiai. Ne laikas priekaištauti partneriui, mylimam asmeniui.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Vargu ar dienos norai įgyvendinami – geriau jų atsisakyti kelioms dienoms. Kol kas gali tekti atidėti ir svarbų reikalą, susitaikyti su siūlomomis sąlygomis. Ne laikas su sutuoktiniu aptarti šeimos išlaidas, aiškintis meilės santykius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iš pasąmonės plauks seni prisiminimai, kurie nebūtinai bus malonūs. Nepulkite dėl nieko gailėtis, graužti savęs, suvokite, kad viskas liko praeityje, o ateitį galite kurti pats. Pradėkite tai daryti jau šiandien.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ši diena svarbi jūsų profesinei sričiai: dalyvausite konferencijoje ar kalbėsitės apie savo ateitį su rimtu žmogumi. Metas puikus, jei norite kilti karjeros laiptais. Galite priimti sprendimus, susijusius su savo ateitimi darbe.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite kitiems geras ir malonus, norėsite jiems kaip nors pasitarnauti. Jūsų vidus šiuo metu trokš grožio, norėsite būti apsuptas gerumo ir meilės. Tai tinkamas metas padėti vyresnio amžiaus asmenims: giminaičiams, draugams ar kaimynams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiuo metu jūsų pastangos judėti pirmyn ir įgyvendinti savo interesus greičiausiai bus sutiktos su pasipriešinimu. Kitiems atrodys, jog elgiatės netinkamai, esą darote spaudimą, neatsižvelgiate į kitų norus ar poreikius. Neverskite kitų pritarti jums – įsigysite mažiau priešų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena bus kupina veiklos – netils telefonas, nespėsite atsakinėti į elektroninius laiškus. Stenkitės atsirinkti pasiūlymus, o sprendimų priimti neskubėkite. Šiandien bus svarbu išlaikyti greitą tempą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien bus sudėtinga suvokti savo jausmus, deja, tai tęsiasi jau kuris laikas. Jei remsitės anksčiau padarytomis išvadomis, galite labai suklysti. Tad skirkite laiko išsiaiškinti savo motyvams bei siekiamam tikslui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius