Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 25

Horoskopas savaitei 01.25 – 01.31

Susipažinkite su astrologine prognoze savaitei.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje būtinas ypatingas atsargumas. Neteisingas apsiskaičiavimas, apsirikimai neš didelius praradimus, nuostolius. Svarbu išsaugoti turimas vertybes, o ne griebtis dar neišbandytų dalykų. Savaitgalis žada romantikos dvelksmą. Galite sulaukti mielo skambučio, pakvietimo, svečio.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmosiomis savaitės dienomis bus sunku susivaldyti neišsakius, neišliejus to, kas ilgai kaupėsi širdyje. Toks nesantūrumas darbe jums gali daug kainuoti – būtent ten dabar mažiausiai pageidaujami konfliktai, barniai, pretenzijos. Pasistenkite apsišarvuoti kantrybe ir laukti geresnių laikų. Per daug nereikalaukite ir iš partnerio, sutuoktinio.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums reikėtų pristabdyti tempus, susilaikyti nuo skubotų sprendimų. Trumpas atotrūkis, įsigilinimas į savo pasąmonę duos kur kas daugiau naudos, negu įtemptas veržimasis, skubėjimas. Savaitgalį gali kilti puikių idėjų, iš geranoriškai nusiteikusių žmonių sulauksite vertingų patarimų. Tai jums labai padės, atgaivins.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galimas atvejis, kad su kažkuo teks atsisveikinti, nes taip ir nebus rastas bendras sprendimas, susitarimas Galimi laikini finansiniai nesklandumai. Nesinervinkite, jei kažko nepajėgiate sulaikyti, išsaugoti – tai apsivalymo metas. Venkite tų, kurie kelia stresus, ir bendraukite su tikrais draugais. Savaitgalyje pravartu pailsėti, atsipalaiduoti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią savaitę jums nepalanku pasirašinėti sutartis, rimtai įsipareigoti – galite įsipainioti į visai nereikalingą reikalą. Savaitgalis įneš gaivaus vėjo gūsį į jūsų kasdienybę. Tikriausiai susitiksite su žmogumi, kuris jus itin domina bei žavi. Netrūks draugų ir pažįstamų dėmesio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Pirmosiomis laikotarpio dienomis būtų gerai kiek sumažinti darbų krūvį ar bent jau neužsikrauti papildomų pareigų, antraip poilsio dienomis irgi teks įtemptai darbuotis. Tai pakenktų jūsų sveikatai bei tolesnei darbo kokybei. Mokykitės tausoti save, taip susiplanuoti laiką, kad jo liktų ir poilsiui, ir malonumams, pramogoms. Nuo pirmadienio būsite linkę bendrauti ir stengsitės pasirinkti harmoningus, malonius pašnekovus. Iš kontaktų išties turėsite naudos. Palankus metas aptarti verslo reikalus su savo partneriais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje galite sulaukti įvairių pretenzijų, priekaištų arba teks rūpintis susirgusiais, puolusiais į depresiją artimaisiais. Galbūt ir jums ims atrodyti, kad gyvenimas iš jūsų reikalauja per daug, kad galėtų būti geriau. Norėsis pokyčių, nuotykių. Savaitgalį negalėsite atsikratyti minčių apie keliones, toli esančius ar išvykusius žmones. Trokšite naujų horizontų arba jie atsivers jums prieš akis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitė pasižymės jūsų emocinėmis audromis, kurias teks stebėti artimiesiems, antrajai pusei. Tai gali sukelti negatyvią reakciją. Pasistenkite nuoširdžiai išsakyti, kas jus jaudina ir gąsdina, – tuomet ir supratimo, palaikymo bus daugiau. Savaitgalyje visais būdais venkite stresinių situacijų ir saugokite sveikatą. Sekmadienį įmanomas malonus laimėjimas, spontaniška pramoga.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nepervertinkite savo galimybių bei kompetencijos. Kitiems žmonėms taip pat nekelkite neįmanomų reikalavimų, nesitikėkite stebuklų. Savaitgalį puikiai seksis bendrauti, taikytis. Galite išsiaiškinti, išspręsti tokius dalykus, dėl kurių jūsų santykiai su brangiais žmonėmis taps dar tvirtesni, malonesni. Bet koks neapgalvotas poelgis gali atsisukti prieš jus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirmosiomis savaitės dienomSavaitės pradžioje būtinas ypatingas atsargumas. Neteisingas apsiskaičiavimas, apsirikimai neš didelius praradimus, nuostolius. Svarbu išsaugoti turimas vertybes, o ne griebtis dar neišbandytų dalykų. Savaitgalis žada romantikos dvelksmą. Galite sulaukti mielo skambučio, pakvietimo, svečio.is rūpesčių gali sukelti vaikai, mylimas žmogus. Galbūt jums teks kažką paremti pinigais, padengti nuostolius ar kitaip padėti. Tai pavojingas metas leistis į avantiūras, spekuliacijas. Savaitgalyje taip pat susilaikykite nuo neprotingo išlaidavimo. Nebent tai būtų neišvengiama ir ateity turėtų pasiteisinti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje būsite gan nervingi ir labai subjektyvūs. Sunkiai skirsite, kur tikra, o kur tėra jūsų fantazijos. Venkite pyktis su moterimis, priešgyniauti – juk gali pasirodyti, kad teisios kaip tik jos. Savaitgalis turėtų būti smagus. Bus pramogų, nuotykių. Tik nepamirškite atsargiai vairuoti, saugotis peršalimo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiomis dienomis galite išgirsti nepalankių atsiliepimų, apkalbų. Stenkitės neimti į galvą, nesutrikti. Jus pasiekusi informacija gali būti gerokai iškraipyta, sutirštinta. Savaitgalį puikiai seksis tvarkytis namuose, puošti save ir aplinką. Tik nepraraskite saiko, jei užeis pirkimo manija. Nuo pirmadienio tiktų skirti pasimatymus tiems, su kuriais galite paplepėti apie savo kūrybinius sumanymus, verslą, vaikus ir, be abejo, apie meilę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius