Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 10 31

Horoskopas spalio 31 d., sekmadieniui

24-oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ne laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite adekvačios aplinkinių reakcijos ir supratimo. Kas jums svarbu ir reikalinga, kitam šiandien gali būti nesuprantamas dalykas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų, viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mažiausiai sėkmės teks jums. Diena sunki, todėl būsite linkę ir be priežasties nusiminti, ką jau kalbėti, jei tam bus pagrindo. Nepalanku skolinti pinigus, juolab juos investuoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Esate prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Kreipkitės į draugus – jie pagelbės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūs linkę be reikalo nusivilti, neįvertinti savo tikrųjų sugebėjimų. Nors iš tiesų viskas geriau, nesiimkite reikšmingų dalykinių reikalų tvarkymo. Ryte venkite priekaištauti šeimos nariams.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nesugalvokite barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Esate gana išmintingi, kad nesiveltumėte į buitinius skandalus ir nenorėtumėte daugiau, nei turite. Tai palanki diena, gera susitikti su svarbiais žmonėmis. Palanku vykti į tolimas keliones arba tvarkyti kelionių dokumentus.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Slėgs rūpesčiai. Finansinės problemos, sveikatos stygius nesustiprins jūsų kantrybės, tad galite rimtai susipykti su dalykiniais partneriais, mylimu asmeniu, vaikais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Dirbkite kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus – tai padės išlikti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigų nepatartina.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikėkite savo nuojauta – nedarykite nieko, ko nesinori, nebendraukite su žmonėmis, kurie nepatinka. Rytmetį labiau pasisaugokite apgavikų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai. Nervinsitės, ypač dėl pinigų, dėl santykių su mylimu žmogumi, dėl vaikų elgesio. Tik nesiimkite jokių priemonių – situaciją tikrai sugadinsite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius