Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 16

Horoskopas vasario 16 d., trečiadieniui

15-oji Mėnulio diena. Viena nepalankiausių Mėnulio dienų. Tą dieną daug dvilypumo ir klastos. Tai nepalankiausia pilnaties diena: emocijos, instinktai ima viršų, lengva pasiduoti silpnybėms: nevaldomos aistros, puikybė ir išdavystė yra dažnesnės šią dieną, sunku jausti saiką ir išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Derėtų labiau atsirinkti, su kuo bendrauti – atsiras įžūlių asmenų, bandančių jus paveikti, primesti savo nuomonę. Tad šiandien jokiu būdu nereikia priimti sprendimų, jei būsite spaudžiami iš šalies, derėtų vengti ir atsakingų pokalbių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien gali paaiškėti, kas buvo ilgą laiką slepiama, – tai palanki proga atskleisti melą, apgaulę, ieškoti slaptos informacijos, pradingusių dokumentų, daiktų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dabar geriausia užsiimti skolų grąžinimu, baigti senus, užvilkintus reikalus: nestigs išradingumo, sumanumo, sugebėjimo greitai ir energingai veikti.
 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei patyrėte nelabai sėkmingą laikotarpį, nepergyvenkite, netrukus viskas pakryps į gerąją pusę. Tik neskubinkite įvykių – būkite kantrūs ir toliaregiški.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tinkamas laikas susitaikyti, ir pirmą žingsnį turite žengti jūs – šiandien įsivyravusi santarvė bus patvari. Gera diena bendrauti – oficialiai ir asmeniškai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Reikia ramiai palaukti ir kol kas susitaikyti su esama padėtimi. Nepasiduokite liūdesiui – jūsų rezervai didesni, nei dabar manote.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasistenkite nieko nesupykdyti, neįsivelti į konfliktus, nesukelti nereikalingo įtarimo. Geriausia vengti bendravimo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ne viskas taip paprasta, kaip atrodo ar bandoma įrodyti. Ieškokite paslėptų trūkumų, nematomų silpnųjų vietų, ypač jei norite išsiaiškinti savo nuostolių ir jėgų praradimo priežastis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nesiveržkite į priekį – tai, ko taip norisi šiandien, atidėkite rytdienai. Net jei viskas seksis, nieko rimta nesiimkite – tai ateityje vienaip ar kitaip sužlugs.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sudėtinga diena – gali pablogėti savijauta, dingti giedra nuotaika, sutrikti reakcija, net pristigti kantrybės, savitvardos. Nervinsitės dažniausiai be pagrindo, taip išties pablogindami situaciją.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būkite itin atidūs tvarkydami finansinius reikalus – jums teks labiau taupyti ir atsargiau rizikuoti. Nebloga diena įsigyti darbo technikos.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Aplinkybės klostosi nevienareikšmiškai – gauti dalykiniai pasiūlymai lyg ir reikš pergalę, tolesnį kilimą karjeros laiptais, bet tuo pat metu jus padarys dar labiau priklausomus, nelaimingus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius