Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 24

Idėjos, kaip papuošti namus Velykoms

Tikriausiai patyrėte, kad švenčių laukimas dažnai būna malonesnis už pačias šventes vien dėl to, kad trunka ilgiau. Mes galime ruoštis, galvoti, puošti namus ir jau gyventi šventine nuotaika. Kad ir jūsų namuose jau kvepėtų pavasariu ir Velykomis, siūlome keletą idėjų.
Velykų dekoras
Velykų dekoras / 123RF.com nuotr.

Pasivaikščioję miške ir prisirinkę šakų nesunkiai galite nesunkiai sukurti originalią velykinę kompoziciją. Paimkite torto lėkštę ant kojytės ir susukite jos dydžio vainiką. Į vidurį įstatykite kelis žydinčius narcizus ar kitas pavasarines gėles, apdėkite juos samanomis ir „įtupdykite“ kelis margučius. Štai ir puiki velykinė dekoracija!

123RF.com nuotr./Velykų dekoras
123RF.com nuotr./Velykų dekoras

Paprasti drobiniai maišeliai gali pavirsti dailia kompozicija, jei pasitelksite fantaziją. Apačioje esančioje nuotraukoje maišeliai pavirto ratu stovinčiais kiškiais ir saugančiais velykinį krepšį su kiaušiniais. Vaikams ši „kiškių užduotis“ garantuotai patiktų!

123RF.com nuotr./Velykų dekoras
123RF.com nuotr./Velykų dekoras

„Žydintys kiaušiniai“ – nebrangus ir originalus sprendimas pasėti namuose velykinę nuotaiką.

123RF.com nuotr./Velykų dekoras
123RF.com nuotr./Velykų dekoras

Plastikinius žydinčių pavasarinių gėlių vazonėlius paslėpę po spalvota rafija, kuri panaši į žolių lapus, sukursite lopinėlį gamtos savo namuose.

123RF.com nuotr./Velykų dekoras
123RF.com nuotr./Velykų dekoras

Kiaušinių formos žvakutės, velykinis margučiais puoštas medis ir pirmieji pavasariniai žiedai – Velykų kvapo neįmanoma neužuosti!

Neįtikėtina, bet kiaušiniai gali tapti netgi mini vazonais augalams! Įsodinkite mažulytį kaktusą ar žydinčią primulę ir sukurkite velykinį sodą!

Gal ir ne visiems patinka įvairios skulptūrėlės namuose, tačiau sutikite – ši višta ir visa ši kompozicija yra žavinga!

Kiaušinį, kuriame „pamerktos“ kelios plunksnos ir žaliuojanti buksmedžio šakelė, galima pakabinti ir ant velykinio medžio, ir ant sienos.

Tai gali būti ir stručio kiaušinis, ir papje-mašė technika, naudojant pripūstą balioną, sukurtas „vazonas“. Įstatykite į jį žydinčių gėlių, susuktos natūralios spalvos rafijos ryšulėlį ir turėsite puikią velykinę kompoziciją.

Velykų medis, kuriam šventinį „pastiprinimą“ suteikia originali spindinti vaza.

Påske i heimen ???????? #påske#eastereggs#easter#påskepynt#interior

A post shared by siljeurke (@siljeurke) on

Jūsų papuošalai trumpam gali paatostogauti stalčiuje, o papuošalų laikiklis pasipuošti žaviomis „kiaušinytėmis“. Ar dar abejojate, kad jos moteriškos giminės? Be to, jos turi po vieną ragą ir sparnus! Tai tikrų tikriausios skraidančios vienaragės!

#eastereggs

A post shared by Helena (@h_e_l_e_n_c_h_i) on

Ar kada nors pagalvojote, kad kiaušiniai gali tapti žibintais? Kiaušinių turinį panaudokite pyragui, o lukštus gerai išplaukite. Jeigu turite džiovintų gėlių žiedų, apklijuokite jais lukštus, jei ne, galite dekoruoti ir kitaip. Susiraskite kalėdinę mažučių LED lempučių girliandą ir perkiškite lemputes per kitame kiaušinio gale padarytą skylutę. Štai ir kiaušininis žibintas!

Metaliniame bidonėlyje pamerkti kačiukai, papuošti spalvingais kiaušiniais, sukuria nostalgišką vintažinę nuotaiką. Velykos kaip pas močiutę kaime.

Nežinote, kuo užimti vaikus? Siūlome pasigaminti žaismingų velykinių simbolių iš tekstilės. Tikrai nebus sudėtinga, tačiau suteiks marias džiaugsmo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius