Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 21

Jam ir jai – linksmas seksualumo ir meilės horoskopas

Nuo to, po kokiu Zodiako ženklu gimėte, priklausys ir jūsų seksualiniai poreikiai. Nežinote, kaip suteikti partneriui daugiau malonumo lovoje? Perskaitykite savo bei išrinktojo apibūdinimus ir... pažvelkite į prognozes su gera humoro doze!
Pora lovoje
Pora lovoje / Vida Press nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Moteris: savimi pasitikintis vulkanas. Žiauriai užsispyrusi. Mano, kad jos nuomonė yra vienintelė teisinga ir uoliai perša ją visiems kitiems, ypač vyrams. Jeigu mano, kad tu kretinas, tiesiai šviesiai tau taip ir pasakys. Norėdamas ją užkariauti, turi parodyti, koks tu valdingas, stiprus ir pasitikintis savimi. Atmink, ji negali pakęsti skystablauzdžių, verksnių ir visų, nesutinkančių su jos nuomone.

Iš tikrųjų šios moters ir nereikia užkariauti, nes ji pati yra įpratusi dominuoti. Nenustebk, jeigu ji pati paskirs pasimatymo dieną ir laiką bei pasiūlys sudalyvauti kokioje nors orgijoje. Labai mėgsta seksą, o lovoje ne juokais gali nustebinti šios damos sugebėjimai.

Vyras: protingas avantiūristas. Dėl laimės eis stačia galva per sienas. Nesvetimas ir aukos kompleksas. Juk jam taip dažnai tenka pasiaukoti dėl savo mylimosios. Nemėgsta eiti „į kairę“. Mylisi nutaisęs tragišką veidą, greičiausiai galvodamas, kad daro tai paskutinį kartą. Mano, kad meilė turi būti viena ir visam gyvenimui. Niekada tavęs nepaleis, na, bent jau kol kvėpuoja.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Moteris: labai žemiška asmenybė. Mėgsta pramogas, ypač vyrų kompanijose. Jos „nepaimsi“ priesaikomis apie amžiną meilę ir jausmingais triukais. Su ja reikia būti paprastam. Žodžiu, tiesiog padaryk taip, kad jai su tavimi būtų įdomu, padovanok porą moteriškų niekučių, šiek tiek romantizmo – ir ji bus tavo. Svarbiausia: nereikia jos įkyriai įkalbinėti, nes ji yra labai užsispyrusi. Vadovaukis paprasta taisykle: geriau valandą pakentėti negu tris valandas įkalbinėti.

Ši dama visada atrodo labai moteriška ir stilinga, kartais pakankamai protinga, tačiau per daug žemiška ir susirūpinusi pramogomis ir tavo piniginės dydžiu. Lovoje elgiasi standartiškai, todėl visokių naujovių ar tuo labiau iškypimų geriau nesiūlyk.

Vyras: geras ir savimi pasitikintis vyrukas. 100 proc. įsitikinęs, kad jis – vienintelis silpnos moters ramstis. Be jo – niekur, net į tualetą. O jeigu tave įsiurbs? Dažnai jam prabunda tėviški jausmai savo moteriai. „Į kairę“ nueina tik būdamas visiškai girtas. Po to labai kankinasi ir keikia save. Sekse mėgsta viską, kas paprasta, todėl staigmenų iš jo nesitikėk. Amžinas ir nepajudinamas kaip uola.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Moteris: labai keista asmenybė. Na, atrodo ji paprastai, bet iš tiesų yra keistuolė. Turbūt jau pastebėjai, kaip kartais „apsisuka“ jos smegenys. Jos charakteris nuolat keičiasi: tai ji tave dievina ir tau tik panorėjus tenkina visus norus, tai nei iš to, nei iš šio išmeta visą tavo mantą velniop kartu su tavimi. Sekse tas pats. Vieną dieną jos seksualinės fantazijos veržiasi per kraštus ir gali ne juokais nustebinti, o kitą dieną ji gali teigti, kad seksas yra labai jau negražus, „purvinas“ dalykas. Taigi, su ja reikia elgtis pagal situaciją.

Vyras: nepaprastas tipas. Jo gyvenime visada turi būti antra pusė. Jo antra puse būsi arba tu, arba jo antrasis „aš“. Antruoju atveju papuolei į nepavydėtiną situaciją. Toks vyras kupinas nemalonių staigmenų. Tiesa, sekse nėra egoistas ir mėgsta suteikti moteriai malonumą. Jeigu nepavyksta – puola į depresiją.

Šeimyniškas, mėgsta plauti indus. Mano, kad santykiuose svarbiausia – dvasinis artumas. Iš prigimties būdamas aistringas „į kairę“ nuklysta lengvai, nors ir apsimeta esąs labai kuklus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Moteris: nuobodi, dvejojanti svajoklė. Užkariauti ją paprasta: nuolat kartok, kokia ji nuostabi, protinga, žavi, nepakartojama, vienintelė ir pan. Sakyk, kad negali be jos gyventi, kad ji tau – kaip gryno oro gurkšnis. Žodžiu, postringauk nesustodamas.

Dalykas tas, kad ši moteris turi nemažai kompleksų, todėl greitai prisiriš prie tavęs. Tiesa, nusibosi tu jai taip pat greitai, nes ji pati nežino, ko nori. Bet jeigu sugalvosi ją palikti, ji panirs į gilią depresiją ir neatstos nuo tavęs bent porą metų: skambinės ir įkyrės visais įmanomais būdais. Nuolat priekaištaus, kaip tu galėjai palikti tokią šventą mergaitę. Lovoje demonstruoja akrobatinius sugebėjimus, nes tai jai ne pirmas kartas... Ir netgi ne antras.

Taip pat skaitykite: Orgazmas be sekso

Vyras: paradoksas. Iš pirmo žvilgsnio atrodo labai ūkiškas ir tikras šeimos žmogus. Tačiau jeigu jo netenkina seksualinis gyvenimas su žmona ar drauge, drąsiai, be jokios sąžinės graužaties, nušuoliuos „į kairę“.

Dažnai kankinasi iš meilės dviem moterims. Stengdamasis suteikti tau malonumą, varys nesustodamas ir visiškai pamirš apie save. Tiesa, pamirš pasidomėti, kas tave labiausiai užveda. Mėgsta dovanoti gražias dovanas: gėles, kvepalus ir pan.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Moteris: diagnozė – didybės manija. Nuolat „kaifuoja“ dėl savo nerealumo. Nori ją užkariauti? Dovanok jai brangius papuošalus, keliones aplink pasaulį, tris kartus per dieną nusilenk, nuolat primink, kokia ji nuostabi ir išsitatuiruok jos vardą sau ant krūtinės.

Tiesa, nepamiršk, kad prie jos kojų visada bus krūva gerbėjų, o tu – dar vienas egzempliorius, patvirtinantis jos nuostabumą. Ir dar – tu neturi jokios teisės į neištikimybę – tai jos, deivės ir pasaulio valdovės privilegija. Jeigu nori, kad ji priklausytų tik tau, tau reikės daug laisvo laiko, dar daugiau pinigų ir išmankštinto liežuvio. Lovoje Liūtės yra visai nieko, tačiau ir čia jos nepamiršta savo nuostabumo.

Vyras: unikali asmenybė, kurios didybės manija peržengia visas padorumo ribas. Jeigu juo nesižavėsi, neklausysi muzikos ir neskaitysi knygų, kurios patinka jam – sužlugdys tave morališkai ir be jokios sąžinės graužaties, sutryps. Jis šventai tiki, kad yra vienintelis vyras pasaulyje, kuris žino, kur slypi moteriškos laimės paslaptis.

Jis yra pastorius, o moterys (kurias dažnai vadina bobomis) – paklūstančios avelės. Juk jis žino, ko tau reikia, nes jis Heraklis, Cezaris ir beveik Dievas viename asmenyje. Jeigu jis užkariavo, jis ir valdys. Tu turi suprasti, kad mylėdamasis su tavimi, jis daro tau didžiulę paslaugą. Ir tik pamėgink po sekso su juo nesukurti jam šlovingo himno ar bent jau odės.

Fotolia nuotr./Kiekvienas ilgisi meilės...
Fotolia nuotr./Kiekvienas ilgisi meilės...

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Moteris: frigidiška idealistė. Laukia savo princo ant balto žirgo ir nesugula tol, kol įsitikina, kad tai jis. Nors, gali būti ir taip, kad nesuguls netgi su savuoju princu. Visus žmones, išskyrus save, laiko totaliais niekšais, bet tai slepia ir vaidina mielą, žavią damą. Mėgsta flirtuoti ir koketuoti su vyrais, bet paskutinę minutę visada juos palieka „ant ledo“.

Visus žmones, išskyrus save, laiko totaliais niekšais, bet tai slepia ir vaidina mielą, žavią damą.

Gali metų metais nesimylėti ir dėl to nepatirs jokių nepatogumų. Jos seksualumą kontroliuoja šaltas, sveikas protas, todėl apeliuoti į jausmus ir tikėtis dūsavimų mėnulio šviesoje – bergždžias reikalas. Vienintelis būdas su ja permiegoti – pirmoji povestuvinė naktis. Tačiau norėdamas ją vesti, turėsi mažiausiai dešimt metų gražiai ir romantiškai jai mergintis. Lovoje nuobodi ir pasyvi, bet lengvai pasiduodanti kokiam nors laukiniam pasiūlymui.

Taip pat skaitykite: Santykių ekspertai Mažuoliai pataria. Kuo pasižymi laiminga pora?

Vyras: egoistas. Tam tikra prasme – unikumas. Tai žmogus, kuris kompleksuoja dėl savo Zodiako ženklo pavadinimo ir todėl bando atrodyti vyriškesnis negu yra iš tikrųjų. Visais įmanomais būdais mėgindamas sužavėti ir parodyti savo privalumus, gali pulti į kraštutinumus. Mėgsta sakyti komplimentus. Dar labiau – stebėti, kokia bus tavo reakcija po jų.

Jeigu pamato, kad komplimentas suveikė, pradeda postringauti apie amžiną meilę ir įtikinėti, kad tikrai esate skirti vienam kitam. Lovoje nieko ypatingo neparodo, nelinkęs eksperimentuoti. Vietoj aistringo sekso gali paskaityti knygą ar pažiūrėti televizorių, teisindamas, kad jo mantra pavargo. Nori įvilioti jį į lovą? Su ašaromis akyse žerk romantiškus pažadus ir aistringus prisipažinimus „nežemiškoje“ meilėje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Moteris: naminė, jauki mergaitė. Neįsivaizduoja savo gyvenimo be antrosios pusės, todėl išteka anksti. Tad jeigu nori ją užkariauti, rodyk rimtus savo ketinimus, įtikink ją, kad nesi vienas iš tų niekšingų, vėjavaikiškų patinų.

Labai kaprizinga asmenybė, kuriai patinka būti nuolat dėl ko nors įsižeidusiai. Tačiau jeigu ji tave įsimylėjo, žinok, ji nustos įsižeisti ir netgi pasistengs užglaistyti visus aštrius kampus jūsų santykiuose. Ji, kaip ir Jautis, dievina standartinę romantiką ir moteriškus niekučius. Lovoje nuobodi. Seksas šiais damai greitai pabosta ir mylisi ji tik tam, kad kitų akyse neatrodytų frigidiška, nes kitų nuomonė jai labai svarbi.

Vyras: dėmesingas, mandagus, rūpestingas. Žodžiu, tikrai geras berniukas. Nereikalauja perdėto dėmesio, o jo kuklumas pavergs bet kokią moterį. Tačiau toks šio vyro kuklumas gali moteriai sukelti Edipo kompleksą. Atrodo, taip ir norisi paimti šį kūdikį ant rankų ir duoti jam krūtį.

Lovoje švelnus. Kartais nuo perdėtų emocijų ir didelio dvasingumo išeina ne seksas, o ašaringos glamonės. Šiaip, šis vyras nelabai mėgsta seksą. Jis gali gyventi ir be jo, tenkindamasis namine sriuba, šilta lova ir jaukiais namais. Sendamas tampa nepakenčiamas, nes „grįžta“ atgal į vaikystę ir pradeda reikalauti krūties.

Taip pat skaitykite: Smagus testas: ką kelnaitės sako apie jus?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Moteris: žiauriai mėgsta seksą ir, be to, moka nustebinti lovoje. Na, seksas, tai šios moters gyvenimo tikslas. Tiesa, ir užkariauti jos nereikia, ji pati prieis prie tavęs ir pasakys: „Aš tavęs noriu.“ Ji mėgsta kalbėti apie seksą ir savo seksualinius nuotykius. Žinok, kad pavydėti neverta – nieko nepakeisi.

Jūsų tolimesnių santykių likimas priklauso nuo pirmo karto: jeigu tu jos nepatenkinsi, žinok, papuolei į nepavydėtiną situaciją. Na, o jeigu patenkinsi, pavydėti taip pat nėra ko, nes ne kiekvienas gali atlaikyti 5 valandų maratoną.

Reta moteris gali patenkinti Skorpiono seksualines fantazijas.

Vyras: vaikščiojanti sekso mašina, bet be smegenų. Mąsto jis vienu vieninteliu vingiu, kuris yra trumpikėse. Kantrus. Gali klausytis tavo ašaringų pasakojimų apie sunkią moterų dalią. Nutaisys užjaučiančią veido miną ar netgi paverks kartu su tavimi. Bet visa tai tėra jo taktika, kad pelnytų tavo pasitikėjimą ir galėtų „užversti“ ant lovos. Tad nenustebk, jeigu ryte neužsirašys tavo telefono numerio.

Negali pakęsti priekaištų dėl sekso, nes jis esąs pats geriausias sekso meistras. Jeigu nebaigei nuo pirmo jo prisilietimo, kankins tave visais įmanomais būdais. Reta moteris gali patenkinti Skorpiono seksualines fantazijas. O jeigu taip ir atsitinka, tokios moters vardą jis įrašys užrašų knygelės skyriuje, kuriame žymimos jo seksualinės pergalės.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Moteris: romantiška tiesmuka kalė. Visiškai nemoka meluoti, todėl tiesiai šviesiai pasakys, ką apie tave galvoja ir kaip turėtum elgtis lovoje. Dievina visokius romantiškus niekalus: ašaras spaudžiančias eiles, naktinius pasimatymus prie fontano, meilės prisipažinimus priklaupus ant kelių.

Norėdamas ją užkariauti, per pirmą pasimatymą padovanok jai kokių nors gėlių puokštę ir pasiūlyk pasivaikščioti. Per antrą – padovanok rožių puokštę, pasivaikščiok ir pabučiuok. Per trečią pasimatymą jau gali reikalauti sekso. Ši moteris dažnai puola į depresijas, tuo metu prie jos geriau nesiartink. Jeigu pastebės, kad esi neištikimas – puls į dar didesnę depresiją. Lovoje dažnai kompleksuoja ir gėdijasi, bet yra visai nieko.

Vyras: tarsi jūreivis Popajus – žvalus ir kūnu, ir siela. Beje, visada. Tiesa, kartais tai gali erzinti. Stengiasi aprūpinti šeimą ir namus, dėl ko kiša nosį į bet kokį pelningą (ar nelabai) verslą. Nešykštus. Jo pozicija – visa, kas geriausia – man ir mano šeimai.

Mylisi kaip pionierius – greitai ir linksmai. Tiesa, verslas jam visada bus pirmoje vietoje. Nori turėti kuo daugiau vaikų, kad būtų kuo didžiuotis prieš bendradarbius. Jeigu pagimdysi jam daug vaikų, apipils tave auksu, kailiniais ir kelionėmis bei niekada nenuklys „į kairę“, vien iš pareigos šeimai. Sekso džiaugsmą suvoks tada, kai pasens – tada kai nori, bet jau nebegali.

Taip pat skaitykite: Ko nori vyrai? 8 nerealūs lūkesčiai iš moterų

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Moteris: seksualiai apsėsta ir serga didybės manija. Niekina visus žmones, todėl net jeigu tu Einsteino ir Schwarzeneggerio mišinys, vis tiek neturi šansų jos užkariauti. Nors sekso ji nori visada, kiekvieną sekundę. Vienintelė išeitis jai – masturbacija, kurią ji noriai praktikuoja.

Atmink, užkariauti ją sunku, čia nepadės jokie merginimai ir šokinėjimai aplink ją. Ji pati renkasi partnerį ir, beje, dažnai suklysta. Lovoje elgiasi agresyviai ir mėgsta vadovauti, todėl teks daryti taip, kaip norisi jai.

Vyras: kaip ir moteris Ožiaragis, serga didybės manija. Niekina moteris kaip protingas būtybes. Mano, kad moters vieta virtuvėje. Tiesa, jeigu nuklysi „į kairę“, paliks be jokių pasiaiškinimų, motyvuodamas, kad vis tiek niekada jo nesuprasi.

Lovoje mėgsta sadomazochizmą ir visai negalvoja, kaip tau suteikti malonumą. Beje, sekso metu gali galvoti ir apie visai pašalinius dalykus, pavyzdžiui, apie tai, koks jis nuostabus, nerealus ir t. t. Jeigu nori jį sulaikyti, visada juo žavėkis ir sakyk komplimentus.

Vida Press nuotr./Pora lovoje
Vida Press nuotr./Pora lovoje

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Moteris: hipiška siela. Turi daug vyriškos lyties draugų ir, jeigu uždrausi su jais bendrauti, nedvejodama tave paliks. Jai nusispjauti į tavo pinigus ir įvaizdį, todėl dėl to gali būti ramus ir per daug nesistengti. Tačiau tavo intelekto koeficientas turėtų būti aukštesnis už visiško kretino lygį. Mėgsta laisvę ir todėl nenori stipriai prisirišti prie vieno žmogaus.

Seksas beveik nedomina. Na, kartais jai gali „nurauti stogą“ ir tada lovoje ji išdarinėja stebuklus. Bet taip būna nedažnai. Šiaip lovoje elgiasi kukliai ir retai patiria kokį nors malonumą.

Taip pat skaitykite: Seksualiausi moterų ir vyrų užsiėmimai

Vyras: egoistas, be jokio žavesio. Dažniausiai turi gerą išsilavinimą ir gali priblokšti intelektu. Mėgsta daug kalbėti, postringauti apie bet ką. Dievina būti dėmesio centre. Dažnai įsimyli, bet greitai praranda susidomėjimą, jeigu moters intelektas žemesnis negu jo. Lovoje išradingas. Labai vertina laisvę: ir dvasinę, ir kūnišką. „Į kairę“ eis tol, kol leis sveikata.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Moteris: tikras atradimas. Jeigu labai norėsi – permiegosi. Ji visiškai nekontroliuoja savo jausmų ir emocijų. Norėdamas ją užkariauti, rašyk raštelius, dovanok gėles, švelniai apkabink, pašnabždėk į ausį gražius žodžius. Tačiau atmink, jos intuicija labai stipri, tad nemėgink jai meluoti. Tuo, ką tu jai kalbi, turi tikėti pats.

Sau ji meluoja dažnai. Todėl jos nuomonė apie tave bus stipriai perdėta, tiesa, dažniausiai į gerąją pusę. Žuvims patinka visokie neįprasti dalykėliai, taigi drąsiai gali išmėginti kokį nors tantrinį ar kitą mistinį seksą. Lovoje elgiasi meiliai, bet kartais pernelyg kukliai.

Vyras: panašus į tikrą žuvį – vikrus ir nepagaunamas. Jeigu nuklys „į kairę“, tu apie tai niekada nesužinosi. Moka kruopščiai pasislėpti. Bet namuose ir šeimoje atrodo kuklus ir visiškai nuoširdus. Dažnai puola į depresijas dėl neišsipildžiusių svajonių ir planų.

Lovoje mėgsta eksperimentuoti, nuolat ieško ko nors naujo ir neįprasto. Jis gali vesti ir „užtaisyti“ krūvą vaikų, bet net ir tai jo nesulaikys. Jis ir toliau vaikščios „į kairę“ ir gudriai tai slėps.​

Taip pat skaitykite: VDU sociologas Artūras Tereškinas: lietuviai į seksą žiūri per rimtai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius