Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 10

Jus žudantys maisto papildai: ar vis tiek vartosite bet kokia kaina?

„Dvi už vienos pakuotės kainą“, „Jaunystės eliksyras“, „Jūsų mobilumas slypi miniatiūrinėje piliulėje“ – papildų ir vitaminų rinka verda ir pulsuoja, reguliariai vartotojui po nosimi pakišdama vis naujų stebuklingų piliulių. Hialiuronas, kolagenas, cinkas moterims ir jų nagams bei plaukams, dilgėlių, spirulinos tabletytės besirūpinantiems savimi ir savo figūra, moliūgų sėklų ekstraktas prostatai.
Maisto papildus vartoti reikėtų atsakingai
Maisto papildus vartoti reikėtų atsakingai / 123RF.com nuotr.

Papildai vaikams, veganams, nėščiosioms, šunims, vegetarams, katėms, sportininkams, papildai svoriui numesti, papildai svoriui priaugti, papildai, papildėliai, papildyčiai... Nauji, patobulinti, stebuklingi. Sugrąžinsiantys jums ne tik jūsų sveikatą, bet ir jaunystę, žavesį, regėjimą, žingeidumą, atmintį, mobilumą. Jei imsite iškart dvi pakuotes, jų poveikis, žinoma, padvigubės! O jei dar ir akciją užtaikysite!

Nuo vitaminų ir papildų pasiūlos raibsta akys – spalvingos pakuotės, įtaigūs šūkiai. Nesvarbu, kokia bėda vartotojui, gamintojas į viską turi atsakymą – vitaminai ir papildai išspręs bet kokią jūsų problemą. Gal tik kanarėlėms dar nėra prigaminta maisto papildų, visiems kitiems – tik atverk plačiai piniginę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius