Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 11 23

Kaip be streso visomis dovanomis pasirūpinti paskutinę minutę?

Kalėdinė karštligė turbūt daugeliui sukelia stresą, tačiau nerimauti dėl to nereikėtų, nes jūsų lauks Kalėdinė dovanų ir dizaino mugė „Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugė“, kur viską rasite po vienu stogu.
Kaip be streso visomis dovanomis pasirūpinti paskutinę minutę?
Kaip be streso visomis dovanomis pasirūpinti paskutinę minutę? / Projekto partnerio nuotr.

Paskutinis prieššventinis savaitgalis – puikus laikas dovanų paiešką paversti gražia švenčių įžanga, todėl šiemet jaukiausia Kalėdinė mugė Vilniuje vyks tris dienas prieš pat šventes, gruodžio 21–23 d., menų fabrike „Loftas“ per du erdvius ir šventiškai papuoštus aukštus.

„Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugėje“ išskirtines dovanas rasi visiems! Negali apsispręsti ką po Kalėdų eglute padėti močiutei, sesei, o gal mylimiausiam savo keturkojui? Neverta jaudintis, nes daugiau nei šimtas kruopščiai atrinktų dizainerių ir unikalių dovanų kūrėjų siūlys ypatingas dovanų idėjas kiekvienam.

Projekto partnerio nuotr./Kaip be streso visomis dovanomis pasirūpinti paskutinę minutę?
Projekto partnerio nuotr./Kaip be streso visomis dovanomis pasirūpinti paskutinę minutę?

Įdomiausi Lietuvių dizaino kūrėjai, vienetiniai ir originalūs jų kūriniai – drabužiai, aksesuarai, interjero detalės ir juvelyrika. Dovanos smaližiams ir gurmanams, melomanams ir kolekcionieriams. Šeimai, draugams, mylimiesiems ar bendradarbiams. Ir mažiems, ir dideliems. Taip pat organizatoriai siekia užtikrinti kainų įvairovę, jog kiekvieno lūkesčiai būtų pateisinti.

„Uptown Christmas: Paskutinės minutės mugė“ ne tik dovanų mugė – tai šventė akims, ausims ir gomuriui, tad ir šiais metais Kalėdų dvasią mugėje kurstys muzikiniai koncertai, didžėjų pasirodymai ir smagios staigmenos visiems, kurie šventes nori pasitikti jaukioje atmosferoje.

„Paskutinės minutės“ Kalėdinė dizaino mugė „Uptown Christmas“ šiemet vyks gruodžio 21–23 d., menų fabrike „Loftas“ (Švitrigailos g. 29, Vilnius).

Penktadienį nuo 11 val. iki 21 val., šeštadienį ir sekmadienį nuo 11 val. iki 19 val. Renginys nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius